DFS fyller tre år och blickar tillbaka på ett framgångsrikt år

I dag fyller Det fria Sverige tre år. När vi blickar tillbaka på det senaste året kan vi vara stolta över allt vi åstadkommit. Detta firar vi tillsammans på lördag, och du kan vara med hemifrån!

I dag är det exakt tre år sedan Det Fria Sverige som förening presenterades för offentligheten. Via en digital presskonferens, som setts av över tjugotusen personer, berättade vi om föreningens vision.

Se presskonferensen från 2017

Mottagandet blev långt över förväntan, och kvällen och natten som följde är ett minne som deltagarna kommer bära med sig resten av livet. Många hundratals svenskar valde att lösa medlemskap redan de första timmarna, och donationerna till Husfonden började strömma in. Det var ingen tvekan om att vi var på rätt väg.

Sedan dess har vi tagit steg som ingen annan svensk nationalistisk organisation gjort tidigare. Vi har köpt en stor fastighet, renoverat och inrett den och öppnat upp det första Svenskarnas hus: En plats som besökts av tusentals nationalister, inte bara från Sverige utan även av vänner till huset från flera europeiska länder. Över 50 arrangemang har hållits i huset, och hade det inte varit för att coronaåret 2020 ställde allt på sina ända, så hade målet varit att säkra ett andra Svenskarnas hus det här året.

Men året tog en annan riktning än vi hade planerat, och vi fick göra det bästa av situatonen. Istället har vi lanserat en månatlig tidskrift som vi snart publicerat tio nummer utav, vi har publicera två böcker (Rasist, javisst? och Den offrade) och vi har öppnat upp vårt eget sociala nätverk för fria svenskar.

Omfattande renovering av huset (och det har skett ännu mer sedan den understa bilden togs) har lyft det till helt nya nivåer.
Omfattande renovering av huset (och det har skett ännu mer sedan den understa bilden togs) har lyft det till helt nya nivåer.

2020 har också bjudit på medlemsrekord, vårt första ungdomsläger, omfattande renovering av så väl övervåning som fasad på Svenskarnas hus och projektet Fri svensk i rörelse. Vi har överklagat och vunnit mot bygglovet av en moské i Karlstad (kampen är inte över än, våra jurister arbetar vidare på det) och arrangerat aktioner för att hedra Tommie Lindh och våra förfäder.

Det har helt enkelt varit ett fantastiskt år för Det fria Sverige, där vi tagit nya, stora kliv framåt. Vi har också organisatoriskt lagt grunden för ett 2021 där vi kommer kunna välkomna flera nya kommunföreningar, se en ökad lokal aktivitet och dessutom lansera en app för alla medlemmar så att de kan ha kontakt med andra medlemmar i sitt område var de än är.

Var med och bygg Det fria Sverige med oss. Lös ett medlemskap och engagera dig i föreningen; tillsammans kommer vår svenska strävan ge våra barn och barnbarn en bättre chans att växa upp som fria svenskar.

Vi kommer fira att vi fyller tre år med en stor direktsändning den 28 november. Förutom representanter för föreningen kommer vi också ha med oss internationella gäster, bland annat den före detta Europaparlamentarikern Nick Griffin och den tyske författaren Sascha Rossmüller. Vi kommer också ha med oss Scandza Forums starke man Frodi Midjord, och spanska Democracia Nacionals vice partiledare Gonzalo Martín.

Vi kommer också bjuda på levande musik av den tyska trubaduren Barny, en direktsänd ceremoni från huset och en rundvandring i det nyrenoverade Svenskarnas hus.

Missa inte treårssändningen

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.