Vi inleder trygghetsinsats i Älgarås

Det fria Sverige i Norra Skaraborg har efter de senaste dagarnas oacceptabla händelser i Älgarås valt att inleda en trygghetinsats.

Under senaste dagarna har Älgarås drabbats av ökad otrygghet i form av inbrott, bilstöld, stöld ur brevlådor med mera. Samtidigt har kanyler samt tomma förpackningar med ex. Stilnoct påträffats på Åsgatan/Östra långgatan (på vägen samt i trädgård).

Detta kan inte accepteras.

Därför har Det fria Sverige i Norra Skaraborg bestämt att omgående inleda en större bevakningsinsats i Älgarås i allmänhet och vid Åsgatan/Östra långgatan i synnerhet. Våra medlemmar och vänner till föreningen kommer att röra sig i dessa områden, skriva ner registreringsnummer, hålla uppsikt och rapportera allt misstänkt till polis.

Vi kommer ha så stor närvaro som möjligt under kvällar och nätter så länge det behövs och hoppas därmed störa den eller dem som tror att Älgarås är en plats för kriminellt eller antisocialt beteende. Om det är boende i Älgarås som bär skulden hoppas vi att dessa inser det fruktlösa med att fortsätta med denna verksamhet och därmed upphör med den, eller helt sonika försvinner härifrån.

Med detta meddelande vill vi därför informera om att det under kvällar och nätter framöver kommer vara ökad rörelse i Älgarås, speciellt i det området som nämnts ovan. Våra medlemmar kommer ha varselvästar så att de syns tydligt samt ficklampor och vi finns där för alla anständiga Älgaråsbor. Vi hade helst sett att polisen agerat, men det har de inte gjort trots upprepade påringningar. Det enda som återstår då är att själva kliva fram.

Vi hoppas att detta tråkiga problem kommer att lösas inom kort, men är beredda på att vara uthålliga över tid.

Styrelsen för Det fria Sverige Norra Skaraborg

Vill du hjälpa till med trygghetsinsatsen? Ta kontakt med Josef på josef@detfriasverige.se för vidare information.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.