Vi fortsätter informera om hjälp till äldre och sjuka i Älgarås

Det fria Sverige erbjuder boende i Älgarås med omnejd som tillhör riskgrupper för coronaviruset Covid-19 hjälp att handla. Trots att kommunen motarbetar satsningen så fortsätter arbetet.

I går skickades kommunal personal ut för att riva ned våra lappar som informerade om hjälp till äldre och andra i riskgrupper att handla med hänvisning till ”otillåten affischering”. Någon eller några, oklart om det också är kommunens personal, har även rivit ner dem från anslagstavlor.

Idag har vi varit ute och satt upp informationen på nytt, på bilden här ovan ses informationsbladet på anslagstavlan i servicehuset där många äldre av naturliga skäl rör sig. Vi kommer fortsätta informera boende i Älgarås om den här möjligheten, och fortsätta hjälpa de som vill ha vår hjälp.

VIKTIGT: Vi kommer ALDRIG be om pengar i förhand. Vi kommer aldrig komma och knacka på hos dig eller ringa dig utan att du hört av dig till oss först. Var noga med att akta dig för bedragare, det finns alldeles för många människor utan skrupler som tar för sig i ett sådant här läge.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?