Vi fortsätter informera om hjälp till äldre och sjuka i Älgarås

Det fria Sverige erbjuder boende i Älgarås med omnejd som tillhör riskgrupper för coronaviruset Covid-19 hjälp att handla. Trots att kommunen motarbetar satsningen så fortsätter arbetet.

I går skickades kommunal personal ut för att riva ned våra lappar som informerade om hjälp till äldre och andra i riskgrupper att handla med hänvisning till ”otillåten affischering”. Någon eller några, oklart om det också är kommunens personal, har även rivit ner dem från anslagstavlor.

Idag har vi varit ute och satt upp informationen på nytt, på bilden här ovan ses informationsbladet på anslagstavlan i servicehuset där många äldre av naturliga skäl rör sig. Vi kommer fortsätta informera boende i Älgarås om den här möjligheten, och fortsätta hjälpa de som vill ha vår hjälp.

VIKTIGT: Vi kommer ALDRIG be om pengar i förhand. Vi kommer aldrig komma och knacka på hos dig eller ringa dig utan att du hört av dig till oss först. Var noga med att akta dig för bedragare, det finns alldeles för många människor utan skrupler som tar för sig i ett sådant här läge.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – September 2020

    Det stora fasadbytet är så gott som klart, men småfix kommer göras under september månad. Denna jätteinvestering har tömt husfonden, och istället har pengar tagits från föreningens övriga kassa - något vi hoppas kunna betala tillbaka genom fortsatt insamling. När fasaden är klar är det dags att börja titta på så väl kontoren på övervåningen som är den enda delen av den våningen som inte är renoverade, samt gymmet i källaren. Detta är möjligt tack vare massor av ideell arbetskraft, men också tack vare de som stödjer Husfonden och ser till att vi har råd att köpa in material och utrustning som behövs.
    23 526 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?