Vi fortsätter informera om hjälp till äldre och sjuka i Älgarås

Det fria Sverige erbjuder boende i Älgarås med omnejd som tillhör riskgrupper för coronaviruset Covid-19 hjälp att handla. Trots att kommunen motarbetar satsningen så fortsätter arbetet.

I går skickades kommunal personal ut för att riva ned våra lappar som informerade om hjälp till äldre och andra i riskgrupper att handla med hänvisning till ”otillåten affischering”. Någon eller några, oklart om det också är kommunens personal, har även rivit ner dem från anslagstavlor.

Idag har vi varit ute och satt upp informationen på nytt, på bilden här ovan ses informationsbladet på anslagstavlan i servicehuset där många äldre av naturliga skäl rör sig. Vi kommer fortsätta informera boende i Älgarås om den här möjligheten, och fortsätta hjälpa de som vill ha vår hjälp.

VIKTIGT: Vi kommer ALDRIG be om pengar i förhand. Vi kommer aldrig komma och knacka på hos dig eller ringa dig utan att du hört av dig till oss först. Var noga med att akta dig för bedragare, det finns alldeles för många människor utan skrupler som tar för sig i ett sådant här läge.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.