Vem är extremist?

Mariestads-tidningen väljer att okommenterat publicera påståenden om att Svenskarnas hus står för extremism. Men vilka står egentligen för extremism?
Mariestads-tidningen
Mariestads-tidningen

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

För några dagar sedan publicerade Mariestads-tidningen en artikel av journalisten Malin Bring. I artikeln låter hon ett par moderater gå till angrepp mot Svenskarnas hus och påstå att huset skulle stå för ”extrema åsikter” som det inte finns plats för i ett litet samhälle där alla behövs.

Journalist eller aktivist

Man kan naturligtvis fråga sig varför en journalist låter ett sådant uttalande får stå oemotsagt men då hon i första hand är en politisk aktivist och inte intresserad av att förmedla någon form av verklighet eller sanning så förvånar det inte. Hon har tidigare kallat Det fria Sverige för en sekt och tyckt att föreningen skulle vara jämförbar med någon sekt hon själv vuxit upp i.

De intervjuade fick utrymme i egenskap av företrädare för Moderaterna. En journalist borde naturligtvis bett det moderata paret att utveckla vad de menar med extremism. En politisk aktivist nickar däremot bara medhållande, i alla fall om hon tagit med sig sekttänket från barndomen. En politiskt aktivist som gått från någon religiös sekt till att med samma fanatism omfamna den politiska korrektheten ställer inga uttömmande frågor.

Vem är extremist?

För vad är egentligen extremism? Paret som intervjuades företräder Moderaterna. Det är alltså partiet som med Fredrik Reinfeldt i spetsen talade om att svenskarna skulle öppna sina hjärtan. Det är partiet som sökte stöd av Miljöpartiet för att straffa väljarna för att de röstade in Sverigedemokraterna i riksdagen. Det är partiet som varje gång de styrt landet ökat invandringen.

Vad har då Moderaternas politik resulterat i? Ska vi ta ett aktuellt exempel så har vi dådet i Vetlanda där en afghansk medborgare försökte hugga ihjäl så många svenskar som möjligt. Det är ett direkt resultat av Moderaternas och Malin Brings politik.

Ska vi titta mera lokalt så skakades Mariestad nyligen av en brutal gruppvåldtäkt. Tre män med utländska namn har häktats för dådet. Denna våldtäkt hade inte ägt rum om den politik som Mariestads-tidningen och Moderaterna betraktar som extremism hade varit rådande i landet. Istället är det Moderaternas politik som styrt.

Resultatet av Moderaternas öppna gränser är våldtäkter, mord, klankrig, otrygghet, ekonomisk utarmning, åldringsrån och på sikt ett utplånande av det svenska folket. Moderaterna ska vara väldigt försiktiga med att kalla andra för extremister. Allt lidande som Moderaternas invandringspolitik har orsakat hade kunnat undvikas. Det är medvetna politiska beslut som omformat Sverige i grunden. Det är extrema förändringar.

Det fria Sverige är ett svar på extremismen

Det fria Sverige omfamnar det svenska. Föreningen har bildats för att det behövs en intresseförening för svenskar i en tid då politiker övergivit det svenska folket för att prioritera främlingar. Ett svar på extremismen som genomsyrar samhället, helt enkelt.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.