Vår ordförande deltog i två populära webb-tv-program under söndagen

Under söndagen deltog Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson i två direktsända webb-tv-program för att tala om föreningens verksamhet och de utmaningar Sverige och svenskarna står inför.

Först ut var Eriksson gäst hos Jeff Ahl, tidigare riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och nu aktiv inom Alternativ för Sverige, i en diskussion som rörde sig kring den förmodligen största ödesfrågan av dem alla; demografin.

Senare samma kväll dök Eriksson upp i ett engelskspråkigt program med den populära makedonske programledaren Nicholas R. Jeelvy. Programmet, som spände över två timmar, behandlade så klart Det fria Sveriges verksamhet men också Sveriges förfall och orsakerna till dessa.

Dan Eriksson kommenterar sitt deltagande:

”Det är alltid inspirerande att få berätta om vår verksamhet för utomstående, både inom landet och utanför det. Dessutom blir det uppenbart att allt fler börjar sympatisera med vår analys av läget och vad som måste göras framöver. Det är avgörande för en svensk framtid frihet.”

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.