Välkommen till Logikdagen

Den 30 oktober slår Svenskarnas hus i Älgarås upp sina dörrar för Logikdagen, arrangerad av Skandinaviens största nationellt sinnade bokförlag.

Under dagen får du möjlighet att träffa flera författare med koppling till Logik Förlag. Förutom tal från flera välkända profiler, möjlighet att handla från Logik Förlags hela sortiment och chansen att mingla med likasinnade bokälskare så ingår mat och trubadurmusik i priset. Dessutom kommer Henrik Jonasson att visa upp sin konst.

På scenen

Tommy Ulmnäs
Tommy Ulmnäs har skrivit tre böcker som finns publicerade på Logik Förlag. Han har förflutet som kommunjurist och kommundirektör. Böckerna Sverige: Från välfärdsstat till fattiglandReceptbok för svenskt nytänkande och Sverige: De subversivas paradis utgör tillsammans ett hårt angrepp mot Socialdemokraternas maktutövande, men han ser inte heller med blida ögon på exempelvis regeringen Reinfeldt.

Lennart Svensson
Lennart Svensson har tagit en fil kand. i indologi vid Uppsala universitet och är författare till ett flertal böcker på såväl svenska som engelska. I Sverige är han främst känd för standardverket Ett rike utan like. Inom kort släpps hans biografi om Ernst Jünger på svenska.

Ernst Robert Almgren
Ernst Robert Almgren är en av männen bakom Maskulint.se som bejakar positiv maskulinitet. Han har ett långt förflutet inom svensk nationalism och har bland annat varit ordförande för Nationaldemokratisk ungdom och redaktör för Nordisk frihet. Förutom sitt arbete med Maskulint.se driver han en egen Youtubekanal. Han skriver just nu på sin debutbok.

Henrik Jonasson
Henrik Jonasson är konstnär och debattör. Hans målningar har rönt stor uppmärksamhet. Han driver podden Trollkarlstornet och har sannolikt någon gång lyckats provocera övriga på talarlistan med sina ofta annorlunda tankebanor. Förra året debuterade han med seriealbumet Sigmund och arbetar just nu med serien Neo-Germania. Lagom till Logikdagen blir han också aktuell med en liten samling texter i bokformat.

Magnus Söderman
Magnus Söderman är en uppskattad talare och författare med en lång rad böcker i bagaget. Han är också fast medarbetare på Radio Svegot och vice ordförande för föreningen Det fria Sverige som han var med och grundade. I samband med Logikdagen släpps en nyutgåva av hans bok Till värn för Norden och dessutom en helt ny bok.

Älvskald
I vanliga fall hör vi Älvskald tillsammans med Henrik Jonasson i podden Trollkarlstornet. Nu kommer han som trubadur för att ge tillställningen en riktig lägereldskänsla.

Konferencier för dagen är Björn Björkqvist.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.