Välkommen till en helkväll i Svenskarnas hus

När Henrik Pihlström äntrar scenen i Svenskarnas hus så står musiken i centrum. Men som en förstärkning och understrykning av tonerna och orden delar Henrik med sig av sina tankar och frågeställningar och ger bakgrund till det vi lyssnar på. Välkommen till en helkväll i Svenskarnas hus.

Helkvällen äger rum lördagen den 27 juni och mat från grillen och dryck finns till försäljning. På grund av det rådande läget är antalet biljetter starkt begränsat.

Schema för kvällen

18.50 – 19.00 Presentation, välkomnande, Henrik bjuds upp på scenen.
19.00 – 19.50 Henrik Pihlström, akt 1
19.50 – 20.20 Paus
20.20 – 21.10 Henrik Pihlström, akt 2
21.10 – 21.40 Paus
21.40 – så länge lusten finns lovar Henrik att sjunga för (och med) oss.
23.00 Stängning

Om Henrik Pihlström och hans musik

Den med några år i oppositionen vet vem Henrik Pihlström är. Han har drivit opinion under drygt 20 år. Det har tagit sina uttryck genom ideellt organisationsarbete, nätverkande, textframställning, medverkande i offentliga aktioner och möten. Han är en ”sjungande aktivist” ut i fingerspetsarna.

Låt oss fokusera på musiken, som Henrik både har skapat och producerat under åren. Bland annat har han släppt ett CD-album ”Sånger till folket” som släpptes 2009. Under åren har repertoaren vuxit med projektlåtar och ett uppföljande album som ska färdigställas. Därtill har han uppträtt live oräkneliga gånger, både i Sverige och utomlands.

Om sin musik berättar Henrik:

”Min musik är ett konstnärligt uttryck för att exempelvis beskriva absurditeter av vår tid. Jag tar även avstamp i historiska händelser och personberättelser. Satir och viss humor kan även förekomma. En röd tråd i min musik är att jag vill lyfta fram nya aspekter och att mottagaren ska kunna ta till sig av ett musikverk oavsett var man står i sin världsuppfattning. Musiken ska inspirera och motivera mottagaren. Den ska ge ledtrådar för att vilja söka efter sanning och höja medvetandet. Jag presenterar ett urval av min musik och lyfter olika ämnen som bland annat flyter in i mina texter.”

Det fria Sverige är mycket glada över att kunna ge plats åt Henrik Pihlström på scenen i Svenskarnas hus.

Svenskarnas hus har samma dag lördagsöppet för allmänheten mellan 10-18. Vill du komma tidigare går det alltså bra, men efter 18:00 är det bara tillträde för de med biljetter, då det är slutet sällskap som råder.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Augusti 2020

    Under juli månad byttes fasaden (bara en liten vägg återstår vid månadsskiftet) och i augusti kommer nya dörrar och fönster att sättas in i hela huset. Ett otroligt lyft för nationalismens bastion - Svenskarnas hus i Älgarås. Detta är möjligt tack vare massor av ideell arbetskraft, men också tack vare de som stödjer Husfonden och ser till att vi har råd att köpa in material och utrustning som behövs.
    11 731 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?