Välkommen till Det fria Sveriges sommarfest

Gör rent hus i kalendern, för snart är det äntligen dags för sommarfest igen!

Den 5 augusti är det dags för en av årets absoluta höjdpunkter: Det fria Sveriges sommarfest. Det är den sjätte upplagan av sommarfesten, och mycket tyder på att det blir den bästa hittills.

Festen är uppdelad i två delar för att passa alla deltagare. Den första delen, som börjar klockan 14, har familjefokus och massor av roligt att göra för de minsta. Självklart finns även saker för vuxna, men deras möjlighet att stå i fokus kommer senare på kvällen.

Från scenen bjuds vi på folkmusik och familjeunderhållning, och barnen kan glädja sig åt allt ifrån ansiktsmålning och traktorkörning till tipspromenad och hoppborgar. Hela familjen kan också delta i femkampen, och den som känner sig stark kan anta någon av styrkeutmaningarna.

På kvällen (efter klockan 18) tar festen en mer vuxen och politisk inriktning med svenska och utländska nationalistiska musiker som sjunger sommarklassiker från scenen, tal från Det fria Sveriges företrädare och en och annan överraskning.

För att underlätta deltagande går det att boka sovplatser i sovsal, och tält- eller husvagnsplats på vår camping. Om man istället önskar boka hotell så föreslår vi Briq Hotell i Hova, varifrån vi också kan ordna med transport till och från festen.

Dessutom har vi abonnerat en buss som går från Stockholm klockan 12 och åker hem när festen avrundas vid 23 på kvällen.

Allt sammantaget kommer det bli en hejdundrande tillställning i och kring Svenskarnas hus, och vi hoppas att du vill dela denna upplevelse med oss!

Läs mer och boka dina platser nu på https://detfriasverige.se/sommarfest.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.