Välkommen på kamratafton i Stockholm den 25 mars

Med fyra talare och musikalisk underhållning blir kamrataftonen i Stockholm något utöver din vanliga fredagskväll. Kom och träffa andra fria svenskar under gemytliga former!

Valåret 2022 kommer bli ett intensivt år för föreningen Det fria Sverige, trots att vi inte ställer upp i val. Vi kommer bedriva kampanj och dessutom genomföra en stor mängd aktiviteter runt om i landet. De flesta av dessa aktiviteter är bara för våra medlemmar, men den 25 mars har du som ännu inte är medlem i föreningen möjlighet att komma och delta på en kamratafton i södra Stockholm.

Det blir en kväll fylld av god mat och dryck, intressanta tal och medryckande musik — men framförallt en fantastisk möjlighet att umgås och nätverka med andra fria svenskar.

Bekräftade talare

Dan Eriksson (Ordförande, Det fria Sverige)
Tema: En överlevnadsstrategi för generationer

Christian Petersson (Reporter, Exakt24)
Tema: Vänsterns spindelnät

Jonas Nilsson (Dokumentärfilmare, Palaestra Media)
Tema: Om Palaestras kommande dokumentär ”Vår kristna tro”

Björn Björkqvist (Opinonsbildare, Logik Förlag)
Tema: Valåret 2022

Dessutom bjuds vi på musikalisk underhållning av trubadur känd från bland annat Ferox och Svensk Ungdom och en eller annan överraskning. Logik Förlag kommer ha delar av sitt utbud på plats för dig att ta del av.

I priset ingår förutom inträde också middag och en valfri dryck till maten. Plats för evenemanget skickas ut till alla som löst biljett, senast 24 timmar innan vi öppnar. Begränsat antal platser, sista anmälningsdag 1 mars. 

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.