Välkommen på årets stora idékonferens

För två år sedan arrangerades den första upplagan av konferens Fria Ord i Svenskarnas hus. Evenemanget var fullbokat, och tusentals har sett talen och panelsamtalen i efterhand på nätet. I år är det äntligen dags för en ny upplaga av idékonferensen, den här gången med temat "Strategier för en svensk framtid".

Den 30 september samlas vi i Svenskarnas hus för att lyssna till föredrag och paneldebatter om en stor och viktig fråga; vilka strategier är gångbara för en svensk framtid? Frågan är mer aktuell än någonsin. Sverigedemokraterna är stödparti åt regeringen men massinvandringen fortsätter i ökad tak, regeringen böjer sig allt mer för muslimska diktaturer, hela bostadsområden och branscher kontroller av gängkriminella utlänningar och klaner. Samtidigt har mer ”radikala” nationalistiska alternativ väldigt svårt att nå parlamentariska framgångar.

Hur kan och bör nationellt sinnade arbetade framöver för att säkerställa en svensk framtid? För att diskutera detta har vi bjudit in en bred uppställning debattörer med olika bakgrunder och strategier i åtanke. Vi ger alla en möjlighet att lägga fram sina tankar, innan vi drabbar samman i debatter. Du som deltar i publiken kommer också få möjlighet att ställa frågor till samtliga deltagare och delta i debatten om du så önskar.

I priset ingår förutom inträde också en välkomstdrink. Kvällsmat och olika tilltugg kommer gå att köpa separat på plats för den som önskar.

Deltagare

Jeff Ahl
Den tidigare sverigedemokratiska riksdagsledamoten valde att ge upp den bekväma vägen i riksdagen för att istället bli politisk vilde och ansluta sig till Alternativ för Sverige. Han har nu lämnat partiet och verkar som oberoende opinionsbildare, bland annat via sin YouTube-kanal ”Raka rör”.

Henrik Jonasson
Konstnären som inte är rädd för att utmana offentliga sanningar, så väl i den etablerade diskursen som inom den nationella rörelsen. Han ligger bakom mangan Neo-Germania som låg etta på hela svenska Amazons försäljningslista, och är även partiledare för Neo-Germanska partiet.

Magnus Söderman
Med storsäljande böcker som Till värn för NordenRasist, javisst? och Odalfolket och mannaförbunden bakom sig har Söderman etablerat sig som en av de mest inflytelserika rösterna inom svensk nationalism på 2000-talet. Skriv till vardags på Härden och Svea Ting samt poddar med Dagens Svegot.

Jonas Nilsson
Den nationalistiska veteranen sadlade om från gatuaktivist till debattör och filmskapare, och är idag aktiv som opinionsbildare på Substack och ligger bakom uppmärksammade dokumentärer som ”Varför är Sverige en mångkultur” och ”Makthavarna du aldrig valde”.

Urban Månsson
Urban är frilansskribent och aktiv som debattör på bland annat sin egen Substack, och är även ordförande för Yttrandefrihetsombudsmannen. Han är även en uppskattad skribent på Svea Ting.

Jalle Horn
Dagens Svegots sång- och dansman som inte bara har ett brinnande intresse för litteratur och poesi, utan också är en knivskarp kritiker av allt sossarna förstört. I dag arbetar han förutom med Dagens Svegot med Svea Ting och Logik förlag.

Moderator för samtalet är, precis som 2021, Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Vill du vara på plats?

Antalet platser är av naturliga skäl begränsat, se därför till att boka din biljett så snart som möjligt. Om du bokar din biljett innan sista augusti (gäller så långt platserna räcker) får du dessutom 100 kronor rabatt. Boka in dig via vårt evenemangssystem på friasvenskar.se.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.