Vad man ska hålla ögonen på angående statskupp i Sverige

Socialdemokraterna skulle inte skygga för att genomföra en statskupp i Sverige. Men har de vad som krävs?
Rösta s

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

I en intressant och viktig artikel här på Det fria Sveriges mediaplats förklarar Magnus Söderman vad som nalkas allt eftersom vi närmar oss valet 2022. Vi vet vad som hände i USA, hur mycket svensk media än försöker ljuga om det valfusk som tog plats i det amerikanska presidentvalet. Flera processer och undersökningar är faktiskt fortfarande igång, och man kan bara hoppas att åtminstone en del av sanningen så småningom kommer fram. Förhoppningsvis före vårt val 2022.

I Sverige, visar Söderman, måste vi vara vaksamma på att sossarna är fullt beredda på valfusk om halvtannat år. Något alternativ än maktinnehav finns inte för sossarna. Söderman nämner vapenskrammel som en utväg men säger att det inte är särskilt troligt om än inte uteslutet. Men vapenskramlet, hur det nu kan tänka sig ta sig uttryck, är viktigare än man tror, även om det låter smått ofattbart i det ”lilla fredliga” Sverige. Fast vi vet ju att det inte är särskilt fredligt numera, med ett småskaligt inbördeskrig ständigt igång de senaste tjugo åren.

Machtübernahme i USA

Förutsättningen för ett machtübernahme är trupper, i demokratins värld gatutrupper. Tidningen Time hade en lång artikel som medgav att en ohelig allians av kapitalägare och fackföreningar låg bakom Joe Bidens vinst i presidentvalet. Artikeln sa förstås inte att det skedde genom valfusk utan genom ett stort arbete bakom kulisserna.

Det fanns två bitar av ”avslöjandet” som sågs problematiskt ur demokratisk synpunkt. Ordet avslöjande är markerat eftersom det knappast var ett gräv av journalisten, utan det luktade beställningsjobb – de ville skylta med vad de åstadkommit. Demokratiska val kräver att korten läggs på bordet inför val så att medborgarna kan rösta enligt hjärta och hjärna, inte att de har blivit manipulerade. Därför har artikeln lyfts fram som ett slags bevis på att valfusk skedde.

Den ena biten var att gruppen arbetade i skuggorna, och att en del av skuggarbetet var att forcera fram lagar för utökad poströstning vilket ju möjliggjorde valfusk, använda covid för att skrämma och tvinga fram poströstning, styra BLM-upplopp för att piska upp stämningar, få media att vinkla på önskat sätt, påverka facebook och google för internetmanipulation, ordna med domare på sin sida, med mera. Det är den sidan vi ser sossarna använda just nu.

Gatutrupper stod redo under presidentvalet

Den andra delen har blivit mindre omtalad, men det är den som är den allvarligaste och viktigaste när det gäller machtübernahme. Artikeln sa att de som låg bakom konspirationen, främst en av fackföreningarna, hade stormtrupper redo. Om Trump på något sätt hade deklarerats som vinnare (vare sig helt legitimt eller genom att hänvisa till valfusk – man skulle då säga att han hade valfuskat) så hade man förberett stora mängder folk som skulle marschera ut på gatorna.

Med sommarens BLM-uppror i backspegeln förstår vi alla vad det skulle innebära. Givetvis skulle man inte bara demonstrera med skyltar. Man skulle mucka gräl, förstöra egendom, elda upp bilar, stjäla, ta över stadsdelar, bränna upp offentliga byggnader, riva statyer, mörda. Man skulle säkert få lärare att agera i skolvärlden, fackförbund att agera genom strejker, förmå idrottsvärlden att göra sitt, media skulle förstås backa upp, och så vidare. Kamala Harris gjorde som bekant allt vad hon förmådde under upploppen för att få upprorsmakare fria genom funding, mediapress och rättsliga inlägg, varefter bland annat barn våldtogs och mördades.

Allt var tillåtet i kampen om makten.

Vilka är sossarnas trupper?

Man stod således redo med gatutrupperna ifall valfusket inte fungerade. Ty det är förutsättningen för att säkra makten, både provocera fram ett machtübernahme och säkra det. Därför måste vi vara vaksamma inte bara på sossarnas retorik, konspirationer, utnämningar, lagförslag (till exempel förbud mot rasistiska organisationer) och dylikt. Vi måste undersöka hur de mobiliserar trupper i det fördolda. Förr hade de arbetarrörelserna, men de röstar nu för tiden på SD. Men de kanske ordnar med invandrartrupper, BLM-trupper, AFA-garden, polisen, lärare som massdemonstrerar och annat.

För i sista hand behöver de gatutrupperna för att säkra makten.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.