Vad händer i DFS nästa år?

Det fria Sveriges ordförande blickar fram mot ett spännande år under vårdkasen.

Så här de sista timmarna av året ska man väl försöka sammanfatta vad som skett, men det tänker jag lämna till föreningens årsmöte som hålls den 19 mars nästa år. Jag kan dock konstatera att det varit ett år fyllt av oförutsedda händelser som ställt saker och ting på sin ända ett antal gånger, men där vi lyckats parera och komma stärkta ur det. Vi har haft härliga evenemang, en god medlemstillväxt och ett gäng nya kommunföreningar har bildats.

Nu blickar jag istället fram emot 2022. Det är ännu ett år med många frågetecken, framförallt på grund av coronapandemin och politikernas restriktioner. Dessutom är det ett valår, och även om vi i Det fria Sverige inte ställer upp i val så ämnar vi att vara aktiva i valrörelsen med vår egen kampanj för att lyfta de frågor vi anser vara viktigast.

Till sommaren planerar vi också att dra igång vår ungdomssatsning, och därmed lägga grunden för en fri svensk ungdomsrörelse.

Parallellt med dessa satsningar fortsätter vårt arbete med stora som små evenemang i Svenskarnas hus i Älgarås, insamlingen till nästa hus och så klart vår viktiga opinionsbildande arbete i Radio Svegot som kommer få sig minst ett nytt programformat till nästa säsong. Jag och Magnus Söderman firar dessutom tio år som podcastkollegor nästa år, vi får se hur det uppmärksammas.

Dessutom har jag lite planer på hur vi ska få liv i vår YouTube-kanal igen, men låt oss inte gå händelserna i förväg.

Nu tänkte jag stänga av datorn, förhoppningsvis för sista gången det här året, och gå och förbereda kvällens nyårsmiddag för familjen. Jag önskar dig en trevlig kväll och framförallt ett riktigt gott nytt år!

Ps. Det finns ett nytt nummer av medlemsbladet Svensk Strävan, missa inte det.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.