Utvisa alltid utländska våldtäktsmän

Utvisning måste vara obligatoriskt när utlänningar döms i Sverige. Det är det minsta man kan begära av den nya regeringen.

Nyheten om hur en 13-årig flicka försvunnit sedan hon haft kontakt med en 23-årig dömd våldtäktsman engagerade många. Flickan har nu påträffats och är vid liv vilket fått många att pusta ut. Den 23-årige mannen är dock häktad på sannolika skäl misstänkt för ”kontakt för att träffa ett barn i sexuellt syfte”.

Hela den här händelsen, som inneburit mycket oro och rädsla, hade kunnat undvikas. Den 23-årige mannen är från Azerbajdzjan och skulle inte ha varit i Sverige från början. En politik som inte sätter svenskarna i första hand är anledningen till att mannen kunnat begå brott på svensk mark.

Mannen dömdes i september 2020 för att ett år tidigare ha drogat och våldtagit en 14-årig flicka. Han dömdes då till tre års fängelse och släpptes efter två år.

Naturligtvis har vi synpunkter på att han från början släpptes in i Sverige men att han inte utvisades efter det första brottet är häpnadsväckande. Ett rättsväsende som låter en utländsk barnvåldtäktsman stanna i Sverige är inte värdigt. Det svenska folket förtjänar bättre.

Det fria Sverige hoppas att den tillträdande regeringen ser över rättsväsendet så varje utlänning utvisas så snart de döms för brott. Utländska våldtäktsmän ska aldrig vara välkomna i Sverige. Det är det minsta man kan begära av den nya regeringen.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.