Ursäkta röran, vi bygger om

För några veckor sedan lanserades vår nya medlemsplattform FriaSvenskar.se. Sedan dess har vi arbetat febrilt med föreningens nya hemsida.

Den nya hemsidan är designad för att bättre möta de krav som ställs på den, för att vara snabbare och mer lättöverskådlig. Med den nya hemsidan blir det också ännu tydligare att allt som rör medlemskapet sköts via FriaSvenskar.se, medan detfriasverige.se är vårt ansikte utåt mot den nyfikna omvärlden.

Sidan är fortfarande under uppbyggnad, men de viktigaste delarna är på plats. De kommande dagarna kommer vi fylla på med fler undersidor, både från den gamla hemsidan men också nya texter.

Vi ber om förståelse för att sidan inte är helt klar än, men hoppas du ändå tar dig tid att surfa runt och betrakta det nya och sköna. Glöm inte heller att berätta för alla dina vänner om det svenska folkets intresseförening, så att också de blir medvetna om att det finns ett alternativ till det sammanfallande Sverige AB.

Så här i virustider får vi också passa på att hoppas att du håller dig frisk och kry så att vi tillsammans kan fortsätta kämpa för en bättre framtid.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?