Ursäkta röran, vi bygger om

För några veckor sedan lanserades vår nya medlemsplattform FriaSvenskar.se. Sedan dess har vi arbetat febrilt med föreningens nya hemsida.

Den nya hemsidan är designad för att bättre möta de krav som ställs på den, för att vara snabbare och mer lättöverskådlig. Med den nya hemsidan blir det också ännu tydligare att allt som rör medlemskapet sköts via FriaSvenskar.se, medan detfriasverige.se är vårt ansikte utåt mot den nyfikna omvärlden.

Sidan är fortfarande under uppbyggnad, men de viktigaste delarna är på plats. De kommande dagarna kommer vi fylla på med fler undersidor, både från den gamla hemsidan men också nya texter.

Vi ber om förståelse för att sidan inte är helt klar än, men hoppas du ändå tar dig tid att surfa runt och betrakta det nya och sköna. Glöm inte heller att berätta för alla dina vänner om det svenska folkets intresseförening, så att också de blir medvetna om att det finns ett alternativ till det sammanfallande Sverige AB.

Så här i virustider får vi också passa på att hoppas att du håller dig frisk och kry så att vi tillsammans kan fortsätta kämpa för en bättre framtid.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Mars 2020

    Stora delar av övervåningen gjordes klar i februari, men nu ska vi få klart toalett- och duschmöjligheter där också. Dessutom kommer de nya rummen behöva möbleras. Samtidigt fortsätter insamlingen för att kunna finansiera fasad- och fönsterbytet som vi vill göra till sommarn, tillsammans med byggande av altanen. Allt som samlas in över målet på 50 000 kronor öronmärks till nästa Svenskarnas hus.
    21 878 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?