Upploppen är mångkulturens naturliga konsekvens

Många har med rätta förfasats över upploppen, stenkastningen, vandaliseringen och misshandeln av poliser runt om i utlänningsdominerade områden de senaste dagarna. Ingen bör dock vara förvånad, då det vi ser enbart är en försmak av vad "mångkulturen" har att erbjuda när den dras till sin spets.

1975 beslutades att Sverige skulle bli en mångkultur, och därmed var grunden lagd för ett splittrat samhälle präglat av motsättningar och identitetspolitik. Ju längre den mångkulturella politiken har fått fortsätta, och ju större de ickesvenska grupperna blivit inom Sveriges gränser, desto tydligare växer nu det samhälle fram som snarare påminner om mångetniska stater som Syrien och USA, än det homogena och välfungerande Sverige vi en gång hade.

Det är helt naturligt att många människor vill bo tillsammans med andra som delar deras etnicitet, ursprung och religion. Därför leder mångkulturella samhällsbyggen, likt Sveriges det senaste halvseklet, obönhörligen till balkanisering och splittring.

Vi i Det fria Sverige talar inte om Sverige som Sverige längre, utan kallar staten för Sverige AB, eftersom det inte längre är en nationalstat för svenskar, utan ett mångetniskt, mångkulturellt ekonomiskt område som i sin tur är en del av diverse globalistiska, överstatliga nätverk som verkligen inte kan kallas för svenskvänliga.

Problemet är att många inom Sverige AB fortfarande tror att det är det gamla Sverige de styr över, och att de hundratusentals, om inte miljontals, som kommit till vårt land från främmande delar av världen på något sätt ändå ska kunna inordnas i det Sverige många idag bara läst om i historieböckerna.

Men invandrarkravallerna de senaste dagarna visar tydligt att det inte är så det fungerar. De människor som deltar i upploppen saknar helt respekt för de västerländska friheter våra förfäder kämpat sig till. De har ingen som helst lojalitet till ”Sverige” (varför skulle de?) och deras bostadsområden kan inte längre kontrolleras av statens påstådda våldsmonopol.

Det krävs bara en grundläggande förståelse för hur människor fungerar för att förstå att det mångkulturella samhällsbygget är dödsdömt på förhand. Allt fler områden kommer mer likna de länder de boende där egentligen kommer ifrån, allt mer makt över dessa områden kommer läggas i händer på klaner, etniska intresseföreningar och kriminella gäng.

Ju tidigare du som svensk inser varthän det barkar, desto snabbare förstår du också att du måste organisera dig och vara med och skapa områden som på sikt kontrolleras av och för svenskar. Mångkulturen är här, svenskarna har röstat för den i snart femtio år och de flesta kommer fortsätta rösta för den i höst. Det finns ingen mening för dig som önskar en svensk framtid att sitta och hoppas på att ”politikerna löser detta” – istället är det ditt ansvar att ta saken i egna händer och forma den svenska framtid våra barn och barnbarn förtjänar.

Välkommen till Det fria Sverige – det svenska folkets intresseförening, för dig som tröttnat på att gnälla och istället vill göra våra områden till en bättre plats för vårt folk.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.