Två nya kommunföreningar upptagna i Det fria Sverige

Det fria Sverige fortsätter arbetet med att etablerade lokala och regionala strukturer, och kan nu hälsa DFS Västmanland och DFS Småland välkomna som en del av föreningens verksamhet.

De senaste månaderna har två nya kommunföreningar grundats i Det fria Sverige, och precis som fastslagit av årsmötet omfattar dessa till att börja med hela län, för att sedan kunna delas upp i mindre enheter när det finns tillräckligt många drivande medlemmar för att motivera det hela. Det långsiktiga målet är en förening i varje kommun, därav namnet kommunföreningar.

Vid styrelsemötet den 26 juli beslutade riksföreningens styrelse att godkänna båda de nybildade kommunföreningarna och uppta dem i föreningens verksamhet.

De nya kommunföreningarna är DFS Västmanland där Ida T. valts till ordförande, och DFS Småland (som innefattar Kronobergs, Jönköpings och Kalmar län) där Tomas T. fått äran att leda arbetet som ordförande.

Sedan tidigare finns också DFS Skåne under ledning av Bo-Eric A.

En aktiv kommunförening är avgörande för att ditt område ska kunna etablera ett Svenskarnas hus, och om det inte redan finns en kommunförening där du bor så kan du själv ta initiativ till att en sådan skapas.

Vill du komma i kontakt med någon av de existerande kommunföreningarna? Skriv e-post till vastmanland@detfriasverige.se, smaland@detfriasverige.se eller skane@detfriasverige.se.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.