Vad är det som avgör Sveriges framtid? Är det ekonomi och skatter, miljö och klimat, skola, vård och omsorg eller något annat? Jag hävdar att det är en enda fråga som är helt avgörande: Ska Sverige vara en mångkultur eller byggas på folkgemenskap? I den här artikeln ska jag förklara varför det är så, och varför du måste välja sida.
Mångkultur: en överideologi som hotar Sverige
Mångkultur är en överideologi som har påtvingats det svenska folket av eliten. Den innebär att Sverige ska vara ett land för alla kulturer, religioner, och etniciteter, oavsett om de är förenliga med svenskarna eller inte. Detta leder till att Sverige förlorar sin identitet, sin sammanhållning, och sin trygghet.
Mångkulturen har lett till att Sverige har blivit ett av de mest invandrartäta länderna i Europa, med en befolkning som består av nästan 25 procent utrikes födda, och ännu fler andra- och tredjegenerationens utlänningar. Detta har skapat stora problem för det svenska samhället, såsom:
- Segregation och utanförskap. Många invandrare lever i etniska enklaver, där de inte integreras i det svenska samhället, utan istället bildar parallella samhällen med egna lagar, normer, och värderingar. Segregationen är en naturlig följd av massinvandringen till Sverige, och det är helt naturligt för människor att söka sig till de som påminner om dem själva. När denna typ av etniska segregering sker inom en stat skapar det en klyfta mellan “vi” och “dom”, och ökar risken för konflikter och våld.
- Kriminalitet och otrygghet. Mångkulturen har också lett till en ökad vålds- och sexualbrottslighet och otrygghet i Sverige. Invandrare är överrepresenterade i både brottsstatistiken och fängelsepopulationen. Många svenskar känner sig inte längre trygga i sina egna städer och bostadsområden, där de utsätts för våld, hot, och trakasserier från invandrargäng.
- Arabisering och afrikanisering. Mångkulturen har också förändrat Sveriges demografi och kultur. Invandrarna kommer främst från Mellanöstern och Afrika, där de har en helt annan kultur, religion, och syn på kvinnor, demokrati, och mänskliga rättigheter än svenskar. Deras höga födelsetal och låga utbildningsnivå gör att de snabbt blir en allt större andel av befolkningen, samtidigt som de blir en tung belastning på det svenska välfärdssystemet. Detta innebär att Sverige gradvis blir mer likt de länder som invandrarna flytt ifrån, och mindre likt det land som svenskar har byggt upp.
Mångkulturen är alltså en överideologi som hotar Sveriges existens som nation. Den är inte ett naturligt eller önskvärt tillstånd, utan ett resultat av en medveten politik som drivs av globalistiska krafter som vill utplåna alla nationella och etniska gränser. Det är därför vi måste avveckla den genom storskalig återvandring och återupprättad folkgemenskap.
Folkgemenskap: det naturliga tillståndet för ett folk
Folkgemenskap är det naturliga tillståndet för ett folk som delar en gemensam historia, kultur, språk, och värderingar. Den skapar en känsla av tillhörighet, solidaritet, och ansvar för varandra. Det är helt enkelt folkgemenskapen, vår exceptionellt höga nivå av etnisk homogenitet, som har gjort Sverige till ett framgångsrikt och välmående land.
Folkgemenskapen har varit grunden för det svenska samhället i århundraden. Den har präglat vår lagstiftning, vår utbildning, vår välfärd, vår kultur, och vår identitet. Den har gjort oss till ett av de mest jämlika, demokratiska, fredliga, och innovativa länderna i världen.
Folkgemenskapen är också det som ger oss styrka och motståndskraft i svåra tider. Den gör att vi kan lita på varandra, hjälpa varandra, och stå upp för varandra. Den gör att vi kan försvara vårt land, vår frihet, och vår värdighet mot yttre och inre fiender.
Folkgemenskapen är alltså det naturliga och önskvärda tillståndet för ett folk. Den är inte ett förlegat eller “rasistiskt” begrepp, utan ett i dess goda bemärkelse modernt och humanistiskt ideal. Det är därför vi måste bevara den genom att värna om vår etniska homogenitet och vår nationella suveränitet.
Välj sida för Sveriges framtid
Det finns således bara två alternativ för Sveriges framtid: mångkultur eller folkgemenskap. Det är ett val som varje svensk måste göra, och det är ett val som kommer att få konsekvenser för generationer framöver. Jag har valt folkgemenskap, för jag älskar mitt land och mitt folk. Vad har du valt?