Träning för kropp och knopp på Västkusten

Träning, föreläsningar och husmanskost stod på schemat när det blivit dags för Fri svensk i rörelse på Västkusten.

Den 3 oktober arrangerades Fri svensk i rörelse på Västkusten, där medlemmar från regionen bjöds in för att träna tillsammans och lyssna till så väl tal som föreläsning. Tjugo fria svenskar hörsammade inbjudan och dök upp i höstvädret för att träna så väl kropp som knopp, och dagen började med kaloriuppladdning i form av kaffe och kaka.

Efter en ordentlig uppvärmning med bland annat backlöpning tog ett längre kampsportspass vid, där en professionell instruktör lärde ut så väl grundläggande tekniker som mer avancerade tricks för de lite mer erfarna. Efter nästan tre timmars träning var deltagarna slutkörda, men förutom ett skadat knä var så väl humör och fysik fortfarande på topp inför den stundande middagen.

I en lokal i närheten av träningsfältet serverades så hemlagat fläsklägg med potatispuré. Ludvig Delin, medlemsansvarig i föreningen och initiativtagare till Fri svensk i rörelse. höll ett tal om behovet av så väl träning som att nationalister sluter sig i samman i en allt mer svenskfientlig omvärld.

Även Kristoffer Hugin var på plats och föreläste på temat om att hårda tider skapar hårda män, och berättade om svensk klanmentalitet. Sist upp på scenen var en svensk MMA-kämpe som berättade om kampsportens historia och det spirituella värdet i densamma.

En heldag som blev minst lika lyckad som den första upplagan av Fri svensk i rörelse, som då hölls i Värmland, och något som ser ut att kunna bli startskottet för regelbundna gemensamma träningar på Västkusten.

Vill du delta på Fri svensk i rörelse i din region? Bli medlem i föreningen och anmäl dig till nästa evenemang så fort det utlyses.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – januari 2021

    Fasaden är bytt, dörrarna på framsidan är utbytta och samtliga fönster är bytta. Vilket fantastiskt jobb! Det återstår att sätta in ett par nya dörrar på baksidan, och smycka fasaden med lite fin konst. Nästa stora steg är att få klart damtoaletterna, kontoret och dessutom vill vi kunna bygga en terrass lagom till sommaren. Allt detta är möjligt tack vare din hjälp.
    11 401 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?