Tommie Lindh pryder omslaget på ny tidskrift

Den mördade unge pojken Tommie Lindh pryder omslaget av det nya numret från tidskriften Nationalisten, som nu finns ute till lösnummerförsäljning.

Den 4 juli utkom det senaste numret av Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Omslaget pryds av den mördade unge nationalisten Tommie Lindh, och i tidskriften kan vi bland annat läsa artiklar som ”Hatet mot Tommie Lindhs hjältemod”, historien om Härnösands mörka PK-historia och Joakim Andersens analys av svensk syn på heder.

Det är 40 fullmatade sidor med nyheter, analyser, krönikor och kulturartiklar men också en kortare novell av Björn Björkqvist om det här med fördomar.

Det nya numret är just nu på väg hem till prenumeranter, men för den som ännu inte prenumererar går det också att beställa som lösnummer. DU kan också köpa numret, liksom tidigare nummer, i vår butik i Svenskarnas hus.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Oktober 2020

    Det stora fasadbytet är så gott som klart, men småfix och insättning av dörrarna kommer göras under oktober månad. Denna jätteinvestering har tömt husfonden, och istället har pengar tagits från föreningens övriga kassa - något vi hoppas kunna betala tillbaka genom fortsatt insamling. När fasaden är klar är det dags att börja titta på så väl kontoren på övervåningen som är den enda delen av den våningen som inte är renoverade, samt gymmet i källaren. Detta är möjligt tack vare massor av ideell arbetskraft, men också tack vare de som stödjer Husfonden och ser till att vi har råd att köpa in material och utrustning som behövs.
    9 051 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?