Tommie Lindh hedrades över hela landet

I samband med Tommie Lindhs dödsdag den 10 maj den valde Det fria Sverige att uppmärksamma hans minne på olika sätt runt om i landet. Bland annat arrangerades en minnesstund i Svenskarnas hus, och på flera ställen hölls andra manifestationer och banderoller sattes upp för att påminna om hans öde.

På grund av de rådande restriktionerna kunde vi inte samlas för en större manifestation i Svenskarnas hus, men ett fyrtiotal privat inbjudna medlemmar dök ändå upp lördagen den 8 maj för att lyssna till tal och musik samt tända ett ljus till Tommie Lindhs minne.

Samtidigt, eller dagarna strax efter, genomförde fria svenskar i hela landet manifestationer av olika slag. I Stockholms samlades medlemmar och andra nationalister för ett fackeltåg i Skogskyrkogården, i Göteborg samlades man för en rök- och banderollmanifestation på Skansen Krona. Banderoller hängdes upp i Värmland, Örebro och Jönköping. Medlemmar tog sig till vackra platser i Skåne, Västmanland och Thüringen (Tyskland!) för att hålla upp banderollen och gemensamt minnas Tommies offer.

Det fria Sverige är inte en organisation som har traditionell aktivism i fokus, men vi är väldigt tacksamma för att våra medlemmar och kommunföreningar väljer att ta initiativ för att på olika sätt uppmärksamma viktiga frågor. Bilderna från Tommie Lindh-banderollerna har nått hundratusentals på nätet, och skickat en påminnelse till alla fria svenskar om den hårda verklighet som väntar oss.

Vill du engagera dig för en svensk framtid? Lös då medlemskap i Det fria Sverige och om du kan och har möjlighet, bli aktiv.

Bilder och filmer från hedrandet

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.