Tidskriften Nationalisten ser dagens ljus

Det fria Sverige har i helgen lanserat en helt ny tidskrift med namnet Nationalisten. Beställ hem första numret idag, och glöm inte att teckna en prenumeration!

Lördagen den 29 februari hölls ett stort evenemang i Svenskarnas hus där Svegot och podcasten Vita Pillret höll i en varsin ”liveshow” på scenen. I slutet av Svegots del, som är en nätradio och tankesmedja som drivs av föreningen Det fria Sverige, lanserades också föreningens nya månatliga tidskrift som fått namnet Nationalisten.

Det har länge varit ett mål för föreningen att kunna ha en egen tidskrift med regelbunden utgivning, och tack vare att föreningen vuxit så mycket det senaste året och kunnat knyta till sig fler kompetenta personer har projektet nu kunnat sjösättas.

Tidskriften Nationalisten kommer komma ut en gång i månaden, till en början vara på 40 sidor och erbjuda de viktigaste och bästa analyserna och kommentarerna ur ett nationalistiskt perspektiv. En stor styrka med denna tidskrift är att vi helt producerar den själva; allt från att skriva och sätta den, till att trycka, skära och kuvertera. På så sätt behöver vi aldrig förlita oss på utomstående tryckerier, eller dela med oss av prenumerantregister.

Det första numret finns ute redan nu, och nästa nummer publiceras den 4 april. Om du tecknar en prenumeration innan den 5 mars får du det första numret hemskickat direkt.

För mer information om tidskriften och för att teckna en prenumeration eller köpa ett lösnummer, besök nationalisten.se.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.