SwebbTV avbokas från Solliden – påminner om vikten av Svenskarnas hus

Efter påtryckningar från Expo avbokas SwebbTV:s tilltänkta konferensrestaurang. Den här typen av politisk förföljelse påminner oss om vikten av Svenskarnas hus, och vi ställer gärna våra lokaler till SwebbTV:s förfogande.

Alternativmediahuset SwebbTV hade planerat en konferens på restaurang Solliden på Skansen i Stockholm. Enligt arrangören själva var evenemanget slutsålt. Nu har deras bokning av restaurangen dragits tillbaka, efter påtryckningar från den svenskfientliga stiftelsen Expo. 

När Det fria Sverige grundades 2017 gjorde vi det med ett uttalat mål att öppna upp Svenskarnas hus. Hittills har vi öppnat och driver ett sådant hus i Älgarås i Skaraborg; ett hus där vi förutom bibliotek, kontor och podcaststudio också har en möteslokal med möjlighet att hålla tillställningar inomhus med upp till 150 gäster.

Det fria Sveriges grundare hade alla lång erfarenhet av organiserandet av regimkritiska konferenser och träffar, och det återkommande problemet med lokaluthyrare som fick kalla fötter när de hotades av våldsvänster, Expo eller ibland även polisen, gjorde behovet av våra egna mötesplatser tydligt. 

Sedan Svenskarnas hus öppnade i mars 2019 har över hundra arrangemang av både mindre och större karaktär hållits i lokalerna och på tomten. Aldrig har någon kunnat avboka oss och aldrig har vi behövt smyga med några hemliga samlingsplatser för att slippa riskera förlorade lokaler.

Avbokningen av SwebbTV påminner oss återigen om vikten av våra egna lokaler, våra egna mötesplatser och att svenskvänliga krafter bygger alternativa strukturer istället för att göra sig beroende av våra belackares välvilja. 

Det fria Sverige och SwebbTV har ingen relation idag, men vi låter meddela att SwebbTV är välkomna att hyra våra lokaler utan kostnad för sina arrangemang. Detta gäller även andra svenskvänliga aktörer. Ta kontakt med oss på 08-51 97 16 31 eller kontakt@detfriasverige.se för mer information.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.