Svenskfientliga utlänningar ska ut ur landet med huvudet före

Den uppmärksammade svenskfientliga misshandeln, rånet, förnedringen och kidnappningen av "Peter" i Stockholms tunnelbana gör det återigen aktuellt för oss att klargöra hur svenskfientliga utlänningar bör tas om hand om.

De senaste dagarna har ett svenskfientligt dåd blivit omtalat i sociala medier. En 18-årig svensk man, som i media har kallats för ”Peter, har misshandlats, rånats och förnedrats av två svenskfientliga utlänningar i Stockholms tunnelbana.

Det handlar om en lång och utdragen misshandel och kidnappning, medan de svenskfientliga skällsorden haglat från utlänningarna. Utlänningarna filmade delar av förloppet, och efteråt var de så stolta att de valde att sprida klippet till sina utländska vänner som skrattande och jublande fortsatte spridningen.

Den här typen av svenskfientliga dåd är tyvärr ingenting nytt, och inte heller speciellt ovanligt. Svenskfientligheten är vardag för många svenskar, inte minst för svenska ungdomar som tvingas konfronteras med mångkulturens fasor i skolor och andra miljöer där många utlänningar vistas.

Se filmklippet från händelsen (varning för starka bilder!)

Makthavarna bryr sig inte

Från makthavarnas håll görs ingenting för att komma åt svenskfientligheten; man vill inte ens erkänna att den existerar. Det är visserligen inte heller så konstigt, eftersom systemet i sig är svenskfientligt.

För en nationalistisk opposition, vare sig den är parlamentarisk eller utomparlamentarisk, måste det dock stå klart och tydligt vad som ska hända med svenskfientliga utlänningar. Det finns inga ”om” eller ”men” eller ”förmildrande omständigheter”.

Varenda svenskfientlig utlänning ska ut ur vårt land omgående och förbjudas att någonsin komma i närheten av våra gränser igen. Slösa inte svenska skattepengar på att sätta dem i svenskt fängelse, beslagta istället alla deras tillhörigheter och sälj på auktion och ge pengarna till deras offer — om offret inte kan hittas går det in i svenskarnas gemensamma kassa.

Vi måste rensa upp i träsket

Självklart skulle dessa utlänningar aldrig varit här från början, men på grund av förrädiska politikers svek i över 40 år är vi i den situationen vi är i nu, och det är upp till oss att rensa upp i träsket.

Inte en centimeter ska ges till svenskfientliga utlänningar, vare sig de lyckats få till sig ett svenskt pass eller inte — riv upp medborgarskapet och skicka ut! Hur personen sen klarar sig är dennes problem.

Sverige är svenskarnas land och här ska svenskfientlighet aldrig accepteras.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?