Svenskarnas hus har öppnat igen

Efter att ha varit stängt hela sommaren för renovering har nu Svenskarnas hus öppnat för allmänheten igen. Dessutom med nya, utökade öppettider och evenemang varje lördag.

Svenskarnas hus är unikt i sitt slag. Ett projekt som gjorts möjligt tack vare hundratals ideellt arbetande kraft och över tusen personer som någon gång under de senaste tre åren bidragit till Husfonden. Det är en plats där svenskar i allmänhet, och fria svenskar i synnerhet, kan träffas och umgås.

Huset inhyser bland annat ett välfyllt bibliotek, ett café, en butik och en mötessal. För den som vill finns också möjlighet att spela bordtennis, träna kampsport och lyfta vikter.

Under hela sommaren har en genomgående fasadrenovering pågått, och även om allt inte är helt klart än kan vi nu äntligen öppna upp huset för allmänheten igen.

Framöver är det dessa öppettider som gäller för allmänheten:

Onsdag 12-19
Torsdag 12-19
Fredag 12-19
Lördag 12-18

Dessutom är det så att varje lördag, om inget annat evenemang har utlysts, så kommer författaren och styrelseledamoten Magnus Söderman att hålla ett tal; en budkavle om sakernas tillstånd; från scenen i huset. Passa på att komma förbi och höra det nationalistiska budskapet, och om du önskar kan du också delta i de efterföljande diskussionerna.

På lördagar är det dessutom medlemskväll mellan 18-22.

Som du ser är det mycket som händer i Svenskarnas hus, och saker kan tillkomma med kort varsel. Håll därför utkik på Svenskarnas hus hemsida för att inte missa något viktigt, och glöm inte skriva upp dig på vårt nyhetsbrev för att alltid få den senaste informationen först av alla.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.