Svenskarnas hus börjar med lördagsöppet igen

Efter två månader öppnar vi återigen upp Svenskarnas hus på lördagar. Välkommen nu på lördag!
Kö till Svenskarnas hus förra sommaren.

I samband med coronakrisens intåg i Sverige valde vi att temporärt sluta hålla lördagsöppet i Svenskarnas hus. Med den information och kunskap vi har nu, ser vi dock en möjlighet att öppna upp igen, nästan helt som vanligt.

Från och med lördag den 9 maj håller Svenskarnas hus öppet mellan 10 och 18. Kom in och umgås, ta en kaffe, läs en bok i biblioteket eller kika i vår fina butik. Om vädret tillåter drar vi så klart igång grillen också!

På plats finns handsprit som vi kräver att du använder innan du går in i huset. Vi kommer dessutom håll koll på antalet som kommer, och möblera på ett sätt så att det går att hålla behörigt avstånd.

Vi hoppas du vill komma till Svenskarnas hus och umgås med oss – vi ses nu på lördag!

Svenskarnas hus ligger på Västra långgatan 29 i Älgarås.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – September 2020

    Det stora fasadbytet är så gott som klart, men småfix kommer göras under september månad. Denna jätteinvestering har tömt husfonden, och istället har pengar tagits från föreningens övriga kassa - något vi hoppas kunna betala tillbaka genom fortsatt insamling. När fasaden är klar är det dags att börja titta på så väl kontoren på övervåningen som är den enda delen av den våningen som inte är renoverade, samt gymmet i källaren. Detta är möjligt tack vare massor av ideell arbetskraft, men också tack vare de som stödjer Husfonden och ser till att vi har råd att köpa in material och utrustning som behövs.
    23 526 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?