Svenskar ska styra över Sverige

I dag utspelades något oerhört i riksdagen, en kulminering av några dagars politiskt spel. Ingen kan längre förneka det uppenbara. Utlänningar med lojaliteter långt bortom Sveriges gränser tillåts fälla avgöranden som kan sätta hela landets säkerhet på spel. Allt för att Socialdemokraterna inte ska behöva kompromissa.

Svensk säkerhet inte centralt för S

En enig riksdag beslutade häromsistens att Sverige gör bäst i att gå med i Nato. Visst var det motvilligt för Socialdemokraterna, men de gav med sig till sist. De ville ”ta ansvar” och läget ”var allvarligt” och Sveriges ”säkerhet var hotad”. Medlemsansökan lämnades in och fram tills att Sverige är medlemmar i Nato är vi mer hotade än vi varit på många år.

In på arenan kliver Turkiet, som kräver att Sverige i allmänhet och Socialdemokraterna i synnerhet, ska sluta stötta kurdiska terrorister. Något vi gör i och med ett avtal mellan Socialdemokraterna och den politiska vänstervilden Amineh Kakabaveh. I avtalet framgår det att Sverige ska fördjupa stödet till det marxistiska Demokratiska unionspartiet samt deras beväpnade gren, den av flera nationer terrorstämplade milisen YPG.

Därtill hävdar Turkiet att Sverige låter kurdiska terrorister löpa fritt samt att de tillåts utöva makt ända upp på regeringsnivå (exempelvis avtalet med Kakabaveh). Turkiet säger därför att man inte kommer släppa in Sverige i Nato, eftersom man inte litar på landet som allierad.

Socialdemokraterna, som hävdat att säkerhetsläget är så illa att vi måste gå med i Nato, torde göra vad de kan för att blidka den framtida allierade turkiska regeringen. Men icke. Det visar sig att när allt ställdes på sin spets, så valde man prestigen framför nationell säkerhet (enligt deras egen logik).

Kurdiska intressen framför svenskarnas

Att den så kallade oppositionen väckte misstroende mot Morgan Johansson var självklart. Lika självklart borde det ha varit av Magdalena Andersson att svälja förtreten och ge honom sparken, hellre än att sätta hela den svenska säkerhetspolitiken i fara genom att framhärda i svenskt stöd till kurdiska marxister. Så blev det dock inte. Hon lät i stället hela världen se hur en marxistisk kurd kunde fälla avgörandet för landets säkerhetspolitik bara för att hon inte ville släppa en minister som objektivt sett misslyckats med sitt uppdrag.

I Ankara ser nu Turkiets regering att allt påstått är sant. Terrorstämplade ”flyktingar” tillåts diktera svensk utrikespolitik. Varför skulle Turkiet släppa in Sverige i Nato? Varför skulle något Natoland vilja ha Sverige som ”allierad” i skenet av detta?

Svenskar styr inte över Sverige

Det är smärtsamt uppenbart att den politiska makten i Sverige AB inte har svenskarnas intresse för ögonen. Det är ett smutsigt politiskt spel som pågår, där vi svenskar bara är spelpjäser. Magdalena Andersson och socialdemokraterna valde marxisten framför säkerheten bara för att slippa tappa ansiktet och låta en minister gå.

Denna arrogans går igen. Aldrig har svenskarna fått säga sitt i avgörande frågor; inte om massinvandringen, inte om att medlemskapet i EU skrevs in i grundlagen, inte om försvarsnedrustningen, inte om Nato. Vart fjärde år luras medborgarna att lägga en röst, som de ”folkvalda” sedan struntar i. Eller röstade svenskarna verkligen på ”Decemberöverenskommelsen” 2014 eller ”Januariavtalet” 2019 och så vidare?

Om och om igen ser vi hur svenska politiker dansar efter utländska krafters intressen. Är det inte socialdemokratiska överenskommelser med muslimska maktintressen genom Broderskapsrörelsen eller avtal med kurdiska marxister så är det besök på Bilderbergermöten eller närvaro på WEF-sammankomster.

Det som hände i riksdagen idag, den 7 juni 2022, var inte något nytt. Skillnaden från andra gånger var att det skedde inför öppen ridå. Nu återstår att se hur allvarliga konsekvenserna blir denna gång. För även om svensken är maktlös, så betalar hon priset varje gång makten beslutar något.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.