Svenskfientligheten svart på vitt: Utlänningar rånar svenskar

Det vi länge sagt erkänns nu av Brå: Det som kallas ungdomsrånen är systematisk svenskfientlighet där utlänningar rånar svenskar. Nu kräver vi att myndigheterna tar detta på allvar och agerar.

Brottsförebyggande rådet erkänner nu i en ny rapport att det är utlänningar som rånar svenskar. Vad det handlar om är ungdomsrånen (vilka ofta också har inslag av sadism och förnedring). 

Faktan är tydlig:

Mellan perioden 2015 till 2019 hade 66 procent av de misstänkta för ungdomsrån utländsk bakgrund. Majoriteten av dem kom från Afrika och Asien (Mellanöstern, Afghanistan etc.) 37 procent av dessa 66 var födda utomlands och 29 procent andra generationens invandrare med utrikesfödda föräldrar. Brå klassificerar dock ”svensk” någon som har en föräldrar född utomlands. 12 procent fanns i gruppen ”svensk”. Därmed stiger den totala siffran (66 procent) till 78 procent. 22 procent av rånarna är svenskar med svenska föräldrar.

När det gäller offren har 77 procent svensk bakgrund. Svart på vitt – utlänningar rånar svenskar. Inte sällan sker detta på grund av svenskfientlighet. Man hatar och föraktar svenskar i allmänhet och ser svenska ungdomar som svaga och därmed lätta offer. Detta är inget som Brå redovisar, men åtskilliga utredningar och vittnesmål om verbala kränkningar i samband med sadistiskt våld bevisar det likafullt.

Nu måste det lösas

Under långt tid har vi i Det fria Sverige (precis som nationalister generellt) påpekat detta och försökt informera om detta. Resultatet har varit att vi kallats ”hatare”, ”hetsare” och ”lögnare”. Det visar sig nu att det snarare varit media och myndigheter som varit det, eftersom de ljugit och bedragit folket.

Genom att inte rapportera sanningsenligt har de också skapat offer, då människor av rädsla för att kallas ”rasister” inte kunnat öppet och ärligt förklara för sina ungdomar hur de ska tänka och agera.

I och med Brås rapport finns det inga ursäkter längre. Partier som inte agerar för att skydda svenskar är att anses som fientliga; massmedia som inte rapporterar sanningsenligt likaså. Sverige är svenskarnas land, detta måste vara grunden.

Lösningen

Det är enkelt att presentera lösningen, mer krävande att genomföra den. Dock fullt möjligt om man vill. Låt oss åter igen förklara vad som krävs och vad vi kräver:

1. Internera främlingar som begått brott mot svenskar eller som givit uttryck att vilja göra det; därtill också främlingar som applåderar dylikt eller uppmanar till det.

2. Deportera ovanstående främlingar såväl som andra kriminella utlänningar med omedelbar verkan.

3. Inled ett omfattande repatrieringsarbete (återflyttning) med syfte att återbörda så många som möjligt till sina hemländer, eller länder i den kultursfär personen kommit ifrån. I de fall det handlar om skötsamma personer som gjort rätt för sig skall detta göras så humant som möjligt.

Självfallet förutsätter ovanstående ett totalstopp av invandring och flyktingmottagande till Sverige.

Framförallt punkt ett och två är viktiga att omedelbart sjösätta då detta får direkt påverkan på samhället. Ungdomsrån och gängvåld med mera kommer att i princip upphöra över en natt. För Det fria Sverige finns inget viktigare än våra barn och ungas säkerhet och trygghet.

INTERNERA – DEPORTERA – REPATRIERA

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.