Sossarna livrädda att prata om sin egen politik

Istället för att prata om sin egen politik väljer Socialdemokraterna att fokusera sin strategi på att smutskasta sina politiska motståndare. Inte speciellt förvånande, eftersom deras politik varit katastrofal.

Att den offentliga debatten blir allt mer infantil för varje år som går har nog inte undkommit någon, och Sverige är helt klart ett av de länder där det här blir allra mest tydligt. Vi har någonstans vant oss vid att politiker ljuger, skarvar och smutskastar; men den väg Socialdemokraterna nu slagit in på är ändå ännu ett steg i fel riktning.

Vi talade för två veckor sedan i Kväll med Svegot om de pågående statskupperna, och nämnde då socialdemokratins uppskruvade tonläge och organiserade smutskastning mot så väl Sverigedemokraterna som deras konservativa lekkamrater Moderaterna och Kristdemokraterna. Det var tydligt att detta var en strategi som skulle lägga grunden för att rädda valet åt sossarna 2022.

Nu har även Aftonbladet vaknat till liv och talat med källor inom Socialdemokraterna (är det reporterns skrivbordsgranne på redaktionen månne?) som medger att detta är en strategi inför valet; men det handlar inte bara om att attackera det ”konservativa blocket”, utan framförallt om att flytta fokus från sin egen urusla politik.

Morgan Johansson lovade att få bort knarket, Löfven lovade EU:s lägsta arbetslöshet och 2018 gick man till val på att införa en ”familjevecka”. Knarket flödar fritt i samhället och de kriminella gängen är starkare än någonsin, arbetslösheten skenar — även i jämförelse med andra europeiska länder — och familjeveckan har man inte råd att införa.

Samtidigt fortsätter våldtäkterna, förnedringsrånen, skjutningarna, sprängningarna, bilbränderna och morden i mångkulturens tecken i oförminskad takt.

Det är alltså inte konstigt att Socialdemokraterna helst ägnar sig åt pajkastning och lögner; man är helt enkelt livrädd att tala om sin egen politik, sina svikna vallöften och de katastrofala följderna deras arbete innebär för svenskarna.

Socialdemokratin har varit Sveriges överlägset största problem i minst 50 år, men den som tror att Moderaterna skulle innebära någon förbättring för Sverige bör påminnas om att de senaste två gångerna vi haft en moderatledd regering har vi fått ökad massinvandring och en ännu mer svenskfientlig agenda.

Valet 2022 kan därför för många ses som ett val mellan pest och kolera, men det vore att förminska hur farliga sjuklöverns partier är för vårt folks överlevnad. Det enda sättet för fria svenskar att finna framtidstro står därför utanför det parlamentariska systemet, i tron på vår egen styrka och förmåga att bygga ett livskraftigt samhälle utanför Sverige AB:s klor.

Det är därför vi organiserar oss i Det fria Sverige.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.