Sluta hyckla: Massinvandringen berikar oss väl?

Samma personer som i årtionden hävdat att massinvandring av afrikaner och araber "berikar" oss och räddar våra pensioner är nu upprörda över att araber och afrikaner vill in över polska gränsen. Hyckleriet vet uppenbarligen, precis som araberna och afrikanerna som strömmar mot Europa, inga gränser.

Tusentals araber och afrikaner strömmar nu mot Polens och Litauens gränser i hopp om att kunna ta sig in i den Europeiska Unionen. Väldigt få av dem vill dock stanna i Polen, istället är det Tyskland eller Sverige som är drömmen för många — länder där det är lättare att leva på bidrag och där stora delar av klanen redan bor.

Medan polska och litauiska gränsvakter, med understöd av polis och militär, skyddar unionens gränser, är stämningen upprörd i både Bryssel och Stockholm. Enligt den socialdemokratiska EU-kommissionären Ylva Johansson är migranterna ett sätt ”destabilisera EU”, och kommissionens tyska ordförande Ursula van der Leyen menar att migranterna används som ”utpressning”.

Detta är alltså samma personer som i årtionden berättat för oss om behovet av massiv invandring till Europa. De, och deras partier, har hävdat att invandringen berikar oss, att det handlar om ett kompetensregn och att det är helt nödvändigt för att ”klara pensionerna”.

Varför inte välkomna kompetensregnet?

Så hur kan det vara utpressning? Hur kan människor som berikar ett land och räddar pensionerna samtidigt riskera att destabilisera unionen? Om det varit så att massinvandring från Mellanöstern och Afrika vore berikande och ett sätt att trygga vår ekonomi så vore det väl bara att låta detta kompetensregn vandra genom Polen och komma till oss?
Eller är det kanske så att Johansson, van der Leyen och alla andra invandringsförespråkare bara ljugit för oss? Är massinvandring ingen vinst för oss, inte ens på sikt?

Det är så klart en retorisk fråga. Massinvandring i allmänhet, och invandring från utomeuropeiska länder i synnerhet, är katastrofal för hela Europa. Både på kort och på lång sikt. Det vet alla som orkar tänka efter.

Men hyckleriet står mig, och miljontals andra européer, upp i halsen.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.