Skolor och förskolor måste stängas omedelbart

Det är dags att vara proaktiva istället för enbart reaktiva, och Sverige AB måste stänga ned skolor och förskolor omgående för att minimera spridningen av coronaviruset covid-19.

Det är tragiskt att följa hur den svenska regimen gång på gång är tvåa eller trea på bollen. Vi har nu nåtts av nyheter om att skolor, förskolor och universitet stängs ned runt om i världen, inklusive i våra grannländer Danmark och (stora delar av) Norge.

Vi har från början kunnat se hur man inte har tagit till de åtgärder som krävs för att på effektivt sätt minimera smittspridningen av coronaviruset covid-19. Hade man lyssnat på råden från Italien så hade man agerat resolut och snabbt, istället har man låtit översteförvillaren Anders Tegnell sprida osanningar i regimens alla kanaler.

Detta är inte hållbart och Sverige måste genast ta till adekvata åtgärder för att minska spridningen och därmed minimera överbelastningen av svensk sjukvård.

Vi i Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, kräver att skolor och förskolor omedelbart stängs ned och att föräldrar ges ekonomisk möjlighet att stanna hemma med sina barn, samtidigt som man minimerar de ekonomiska skadorna för svenska företagare.

Att vänta och hoppas på det bästa är sällan en bra strategi, och tyvärr har Sverige AB:s regering blundat tillräckligt länge. Det krävs nu att svenskarna får möjlighet att sätta sig i frivillig hemkarantän så att spridningen kan minimeras — vi måste vara proaktiva istället för endast reaktiva.

Till alla fria svenskar, ni som valt att bli en del av Det fria Sverige, kan vi bara uppmana till eget ansvar så långt det går. Lyssna på extrasändningen från Svegot Plus och följ uppmaningarna så gott det går:

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Mars 2020

    Stora delar av övervåningen gjordes klar i februari, men nu ska vi få klart toalett- och duschmöjligheter där också. Dessutom kommer de nya rummen behöva möbleras. Samtidigt fortsätter insamlingen för att kunna finansiera fasad- och fönsterbytet som vi vill göra till sommarn, tillsammans med byggande av altanen. Allt som samlas in över målet på 50 000 kronor öronmärks till nästa Svenskarnas hus.
    21 878 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?