Sahlgrenska sjukhuset måste agera mot vänsterextrem infiltration

Något är ruttet på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Vänsterextrema våldsverkare har infiltrerat sjukhuset. Det fria Sverige kräver att ansvariga agerar.
Tor Alsén konfronteras utanför Sahgrenska av Exakt24. Bilder: Exakt24.

Alternativmediesajten Exakt24 har gjort ett ordentligt gräv och avslöjat vänsterextrema våldsverkare i Göteborg med omnejd. Förutom att dessa på olika sätt är knutna till attacker mot AFS-medlemmen Christian Petersons hem framkommer det i avslöjandet att flera av personerna vid upprepade tillfällen uppmanar till mord och terrorism via podcasts.

Sjuksköterskan som vill mörda

En av centralfigurerna heter Tor Alsén, som förklarat att han står bakom dödligt våld mot oliktänkande och uppmanat sina lyssnare att ägna sig åt terrorism. Därtill har han uttryckt en önskan om att mörda sina chefer på Sahlgrenska sjukhuset, där han är anställd som sjuksköterska.

När Exakt24 hör av sig till sjukhuset är det tydligt att man skyddar Tor Alsén, vilket vid en närmare anblick inte är förvånande. På sjukhuset arbetar nämligen ett flertal personer, bland annat på presstjänsten, som har kopplingar till Revolutionär Kommunistisk Ungdom (RKU) och flera andra vänsterextrema, våldsbejakande organisationer och personer.

Hot mot liv och hälsa

Det är mycket allvarlig att en person som Tor Alsén och hans gelikar kan ha sådant inflytande över ett stort sjukhus som Sahlgrenska. Speciellt allvarligt är det eftersom de är anhängare av en våldsideologi och förespråkar våld, mord och terrorism i Sverige.

Vad händer om en offentlig person, SD-politiker, ”borgerlig” opinionsbildare eller känd nationalist söker vård på Sahlgrenska? Det är uppenbart att ingen på ”fel” sida det politiska spektrumet kan känna sig trygg där.

Och vidare; kommer barn eller föräldrar till den med ”fel åsikter” få adekvat vård? Om Tor Alsén fantiserar om att mörda sina chefer och vill se blind terrorism mot oliktänkande, ska vi då tro på att han är beredd att vårda och hjälpa någon han identifierar som klassfiende?

Våra krav på Sahlgrenska

  • Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, kräver att Sahlgrenska sjukhuset per omgående redovisar hur de hanterat Tor Alsén och det vänsterextrema våldsnätverk som arbetar där. 
  • Vi kräver att sjukhusledningen tar problematiken på allvar och tar itu med det extremistproblem som finns på arbetsplatsen.
  • Vi kräver att sjukhuset utreder alla tillfällen som Tor Alsén arbetet för att ta reda på om hans arbetsinsatser påverkats av hans mordiska fantasier och om patienter kan ha råkat illa ut.

Därtill vore det klädsamt om SD-politiker och ”borgerliga” opinionsbildare tog sitt ansvar och använde sina kanaler för att uppmärksamma vad som pågår på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Det är fara för liv och hälsa och det får inte gå obemärkt förbi.

Välj annan vårdgivare

I väntan på att sjukhuset tar sitt ansvar kan det vara klokt att se över vilka andra vårdalternativ som finns. Det verkar förvisso som att det framförallt är sjukhusets presstjänst som samlat på sig vänsterextremister, men med tanke på att Tor Alsén arbetar ”på golvet” och åtminstone en vänsterextremist som ST-läkare är det troligt att fler som dessa finns där.

Exakt24 upplyser också i sitt reportage att det inte är första gången liknande problem uppstår på Sahlgrenska. 1974 upptäckte Säkerhetspolisen att sjukhuset var infiltrerat av vänsterextremister; det är således hög tid att detta problem lösas en gång för alla.

Hjälp till du också

Det är viktigt att du gör vad du kan. Exakt24 är avstängda från Youtube och gammelmedia har hittills inte visat minsta intresse för vad som sker på Sahlgrenska sjukhuset.

Din hjälp är därför avgörande.

Förutom att kontakta sjukhuset och ställa ansvariga mot väggen ska du kräva att dina lokala politiker (om du är boende i området) tar itu med situationen. Därtill bör du kontakta lokalmedia och kräva att de granskar sjukhuset och de personer som är inblandade i denna härva.

Föreningen Det fria Sverige undersöker nu vilka vidare åtgärder vi kan vidtaga för att tvinga Sahlgrenska sjukhuset att agera och ta ansvar.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.