Säg nej till homopropaganda

Åter igen har hbtq-lobbyns snusk hamnat i händerna på barn. Det verkar som att det är så de vill ha det. Det är upp till oss att säga ifrån eftersom etablissemanget är för det.
Barnen ska vara med. Från Pride i Washington DC 2019. Foto: Ted Eytan. (CC BY-SA 2.0).

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Det fria Sverige har uppmärksammat RFSU:s skandalösa broschyr om sex och trans. Saken dryftades också på både Kväll med Svegot och Sverige vaknar. Skälet var att broschyren hade hamnat i en mellanstadieskola – där den förstås inte hör hemma. Det är mycket viktigt att Det fria Sverige och andra kanaler går ut med sådan information, så att allmänheten och RFSU förstår att folk ser allvarligt på sådant

Könsbudskap till så unga som möjligt

RFSU försöker nämligen nå ut med alla möjliga könsbudskap. Gärna i tidig ålder. Barn ska gå i pridetåg. Dagisbarn ska – och här är hela statsapparaten involverad – indoktrineras till upplösning av könsnormer, där skillnader mellan könen suddas ut. Från första klass, eller helst redan på dagis, ska barnen åtnjuta sexualundervisning. Många har vittnat om hur RFSU:s ”kommissarier” har pratat analsex med små sjuåringar.

Vikten av att gå ut med en bestämd ton visar sig i att RFSU nu har ursäktat sig genom att åtminstone på sin hemsida ha ett meddelande om att transbroschyren inte är ämnad för mellanstadieelever och enbart är riktad mot transpersoner. Det är alltid någonting. Men det är ändå uppenbart hur RFSU är en del av en större lobby som kämpar för att dra frågor om sexualitet ned i åldrarna. Så det finns all anledning att fortsätta se upp och öppet anklaga dem för diverse övertramp. Ja, i längden avskaffa RFSU.

Kampen om barnen försiggår nämligen över hela världen. Facebook har planer på att lansera ett särskilt Instagram för barn under 13 år, där barnen tidigt ska lära sig att posera. TikTok är i grund och botten till för barns dansposering, även om det än så länge inte är naket. I USA kämpar lärarfack och pedagoger för att dundra på med hårdför HBTQ-undervisning i så tidig ålder som möjligt. Som vanligt döljs det med fina ord som ”social rättvisa” och ”sund sexualitet”. Vi känner alla igen det lömska språkbruket. För oss med en sund sexualitet låter alla sådana fraser som försök att smyglegalisera pedofili.

Säg nej och höj rösten

I Sverige har vi i spåren av C-härvan åter uppmärksammats på hur mäktiga personer tar sig rätten till pedofil verksamhet eller åtminstone godtar det. Och statsmedia vägrar att resolut kritisera dessa maktens män. Tvärtom verkar de stötta saken. RFSU:s historia känner vi väl till.  Studerar man deras retorik märker man också hur de använder en lömsk retorik.

I transsexbroschyren, som alltså hamnade bland barn, står det hur analsex är ”könsneutralt”. I vår tids hårdföra propaganda för könsupplösning ser vi ett klart sammanhang. Står du upp emot heteronormativitet, patriarkat och allsköns könsförtryck – då ska du ägna dig åt analsex. Då är du könsneutral och moraliskt bra. För ett par årtionden löd propagandan att vaginal penetrering är könsförtryckande. Nåja, folk får väl göra som de vill i sängkammaren – vem vet vad du och jag gör, och vem bryr sig – men statsmedia, RFSU, skolan och dylika ska inte propagera för sexuell avvikelse.

För propagerar gör de. Om inte alltid helt öppet så med hjälp av retorisk finess. I en sådan där analsexbroschyr från RFSU får man starka vibbar av pastor Semba i hans berömda ”eat da poopoo”-videoklipp om hur Uganda aldrig ska legalisera homosexualitet: ”like icecream”, som pastorn säger på ett ställe.

När man studerar RFSU:s verksamhet för små barn och deras broschyrer om sexualitet tycker man sig se det där pedofila sammanhanget: barn ska i tidig ålder vänja sig vid tanken på analsex. Därför är det viktigt att gång på gång höja rösten mot RFSU.

Säga vad man vill om pastor Semba, men han har i alla fall vett att säga när han ska visa videoklipp om vissa praktiker i sängkammaren: now if we have any children (i församlingen), please step out.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.