Riv upp pandemilagen!

Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, uttalar sig om den nya pandemilagen som röstades igenom av Sverige AB:s riksdag den 8 januari 2021.

I dag röstade riksdagen igenom den så kallade pandemilagen. I korthet innebär den att regeringen ges långtgående möjligheter att inskränka svenskars rätt- och friheter och att dessa beslut inte går att överklaga. Just nu, och förmodligen ett tag framöver, är det också förbjudet att samlas för att demonstrera mot detta, vilket ett flertal svenskar som bryskts gripits av polisen för att ha protesterat mot den nya lagen har fått erfara.

Den lag som nu röstats igenom, med stöd från hela riksdagen inklusive Sverigedemokraterna, är ett steg i helt fel riktning. Man försöker gömma undan sina egna misslyckanden i äldrevården och sjukvården, som sedan länge varit underfinansierade och misskötta till följd av den extremt kostsamma invandringspolitiken, och visa handlingskraft genom nya tyranniska lagar.

Med tanke på hur Stefan Löfven och hans regering, och många regeringar innan dem, länge och väl fullkomligt struntat i det svenska folkets välmående, är det rent av livsfarligt att sätta den här typen av maktmedel i händerna på den nuvarande statsmakten.

Vi är mycket besvikna på Sverigedemokraterna, som sitter i riksdagen på mandat att företräda svenska folket i kontrast till Sjuklövern, men de verkar tyvärr ha glömt bort detta uppdrag. 

Pandemilagen bör rivas upp med detsamma och de politiker som misskött svensk sjuk- och äldrevård i årtionden bör ställas till svars för detta. Svenska arbetare och företagare ska inte straffas med inlåsning i hemmen och konkurs av deras företag för att politikernas mångkulturella projekt dränerat statskassan sedan länge.

Det fria Sverige kräver det svenska folkets frihet att själva bestämma när de ska gå på gator och torg, om de ska träna på gym eller om de vill ha sin butik öppen. Politikerna ska hålla sina fingrar borta från detta, vare sig skurkorganisationen WHO utlyst pandemi eller inte.


Hör Radio Svegots extrasändning om pandemilagen

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.