Problemen i landet kan inte lösas med en knapptryckning

Ingen ny regering är på plats men en sak är säker: Att få Sverige på rätt köl igen kommer inte lösas i brådrasket.

Förhandlingar pågår mellan partierna som tillhör Ulf Kristerssons ”sida i politiken”. Förvånansvärt lite läcker ut och rätt som det är bör parterna ha kommit överens såpass att Sverige får en regering. Något liknande det vi såg efter förra valet är det få som tror, däremot att det kommer bli en del trassel framöver för blivande statsminister Kristersson.

SD:s möjligheter är begränsade

Redan innan valet stod det klart att eventuella förändringar i regering bara kommer förändra realpolitiken marginellt. Eftersom alla partier i riksdagen böjt knä åt internationella överstatliga organisationer så är det väldigt lite de egentligen kan besluta om.

Med det inte sagt att valet inte har betydelse. Framförallt är Sverigedemokraternas framgång att glädjas åt. Efter riksdagsinträdet 2010 förändrades samtalsklimatet och den svenska oppositionen fick definitiv luft under vingarna, och en liknande effekt är att vänta nu när SD blir andra största parti i landet.

Det sägs att politik är det omöjligas konst och SD kommer behöva kompromissa om allt möjligt. Partiet fick inte över 50 procent av rösterna och deras möjligheter att påverka är högst begränsade. Detta bör alla ha i åtanke. Det kommer inte bara vara att trycka på en knapp så löser sig allt.

Val varje dag

För Det fria Sveriges del är det arbete som vanligt som gäller. Den Sverigevänliga folkrörelsen byggs underifrån och DFS är en absolut del av den, en tongivande drivande del därtill, framförallt tack vare att vi inte har några partipolitiska ambitioner.

Det fria Sverige uppmanade svenskar i allmänhet och medlemmar i synnerhet att rösta svenskt i valet — vad det innebar var det upp till var och en att bestämma själv.

Det viktiga vi vill förmedla och det föreningen gjort sedan starten är att fokusera på det nödvändiga gräsrotsarbetet. Folkrörelsen byggs underifrån, av människor som i grunden vill Sveriges bästa. I detta vill DFS bland annat tjäna som mötesplatser för människor. Genom att organisera sig lokalt och vara aktiv i det nära lokalsamhället så blir det en ringarna-på-vattnet-effekt.

Att vara en del av Det fria Sverige är det mest grundläggande för varje Sverigevän. Det är det självklara första valet. På vår kampanjsida valvarjedag.se finns många fler tips på hur man kan göra skillnad varje dag.

Svensk frihet kommer ta sin tid

För spanjorerna tog det 800 år att ta tillbaka landet från de muslimska erövrarna. Vi siktar på att Sverige skal bli svenskarnas land snabbare än så. Men hur det än går så måste vi inse att det tar tid.

Det pågår en folkvandring idag som drabbar hela Europa. Denna går inte att stoppa med en knapptryckning, i alla fall inte med de ledare vi har i dag. Svenskarna kommer bli en minoritet i Sverige inom kort och vi är det redan i yngre åldersgrupper. Makthavarna gör vad de kan för att snärja in oss i globala samarbeten så att det ska vara hart när omöjligt att snärja ur sig ur dem.

Stora rörelser på civilisatorisk nivå går sällan snabbt och avgörande händelser äger rum långt innan resultaten av dem märks. Det är där vi befinner oss och det vi kan göra då är att se till det lilla sammanhanget.

Som medlem i Det fria Sverige vet man att man tillhör en gemenskap som har vårt eget folks bästa för ögonen. Vi tar hand om varandra medan vi också försöker nå ut till andra. Vi bygger en gemenskap och en förening som står stabilt, redo för vad som än sker. Vi inser att det inte finns några snabba lösningar och bygger därför för framtiden.

Är man redo för den så är man nämligen också redo för det som händer just nu. Vi lovar inga snabba lösningar, och vi tror inte det finns några sådana. Däremot är vi övertygade om att alla svenskar som tar sitt ansvar och organiserar sig i Det fria Sverige kan skapa sig en tryggare och säkrare framtid, och lägga grunden till stora förändringar på sikt.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.