Polis skjuten till döds – vad händer nu?

En polis sköts till döds på öppen gata. Det är en logisk konsekvens av samhällsutvecklingen. Tyvärr kommer mordet inte göra någon större skillnad.

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

En polisman i trettioårsåldern sköts i går kväll till döds i Biskopsgården på Hisingen. Oaktat tragiken och den allmänmänskliga medkänslan så var det tyvärr väntat. Därtill kan vi konstatera att det kommer hända igen framöver. Det hela kommer nämligen inte göra någon som helst skillnad.

Inget gör skillnad, bevisligen

Att det inte kommer göra skillnad vet vi eftersom terrordåd inte gör skillnad. Inte heller grasserande sexualbrott, barn som drabbas av eller utför grova våldsbrott och så vidare ad nauseam har gjort någon skillnad. Vartåt vi varit påväg som samhälle har varit skrivet på väggen med gigantiska bokstäver under årtionden. Och som om det inte vore nog har den nationella oppositionen ropat och varnat för detta. Inget har hjälpt.

Massmedia fortsätter med sin agenda, polisen lyder värdegrunden och politikerna gör det politiker i den liberala demokratin gör; värnar sin egen makt. Med det i åtanke kan vi konstatera att en polisman skjuten på öppen gata i ett ”utsatt område” inte kommer göra någon skillnad alls.

Kanske något händer på kort sikt

Förvisso kommer polisen arbeta hårdare för att finna gärningsmannen. Att döda en polis är att dra på sig kårens vrede. Ingen sensitivitetsträning à la Södertörns högskola i världen kommer få patrullpoliserna att känna medkänsla för gärningsmannen. Kort sagt, vilka trauman den som höll i vapnet varit med om ger man fullkomligt fan i.

Om inget oförutsett händer, som att skytten är någon helt annan än vad de flesta av oss civilister tror, så kommer man reda ut det vad det lider. Om inte så är polisen inkompetent på ett sätt som är svårt att begripa.

En armé av poliser kommer nu att bråka med kriminella i Göteborg med omnejd. Rivaliserande kriminella kommer göra vad de kan för att slippa den perfekta skitstorm som väntar; inklusive att tjalla ner gärningsmannen (eller tipsa om att vem som helst som de ogillar var den som sköt). Det är inte roligt att vakna upp som kriminell i Göteborg i dag.

Ännu ett steg ned i avgrunden

Att skjuta poliser är inget man gjort i Sverige hittills, inte på detta sätt i alla fall. De polismord vi har att se på historiskt har i princip alla skett i samband med insats av något slag. Det som skedde i Göteborg verkar (vid första anblicken) vara något helt annat.

Av allt att döma har gärningsmannen med berått mod skjutit en uniformerad polis som i lugn och ro stod och pratade med några personer. Det skedde på öppen gata, vid halv elva på kvällen då solen precis gått ned. Det krävs en hel del för att göra det som gjorts. Var polisen inte uniformerad så hamnar saker och ting i annat läge, även om kriminella brukar ha rätt bra koll på sina egna områden och vem som är vem. Att det kunde vara en polis visste skytten.

Kanske är detta det trendbrott vi (som varnat för detta i årtionden) med fasa väntat på. Vi har sagt att det kommer bli som i Brasilien eller Mexiko, till en början. Vägen mot en kollapsad stat kommer ta sin tid. I dagsläget är Sverige AB en sviktande stat.

Om inte polisen trycker till med järnhälen nu så kommer illgärningsmännen där ute i Orten veta att också polismord går att genomföra. Och när de lärt sig det så krävs det en Cesare Mori och något helt annat än en liberal demokrati för att ställa saker till rätta. Och så kommer det bli oavsett om mordet klaras upp eller inte, för någon järnhäl gentemot buset i Orten blir det inte, anarkotyranniet är för befäst.

Bundit ris för egen rygg

Den mördade polisen (ser att flera poliser twittrar ”avliden i tjänsten” vilket understryker min poäng) var ny i tjänsten. Hur ny vet vi inte. Men vi vet att han tillhör en kår som genomsyrats av värdegrundsarbete, feminism, kritisk rasteori, sensitivitetsträning och så vidare. De knäböjer för BLM-demonstranter men brukar våld mot svenskar som säger ifrån. Konstaplarna grillar också korv med tungt kriminella, eller bjuder på pizza och använder den som medlare för att få lugn.

Och så var det twitterpoliser som ”Dunkelblå” (numera ”Dunkelgrå”) som tycker ”kavajfyllon” är värre än ”gängen i orten”, vilket YB Södermalm applåderade. Och det är bara ett av många exempel på hur enskilda poliser gör vad de kan för att vara lojala mot värdegrunden och den politik som polisen genomsyras av.

Skotten i Göteborg är den logiska konsekvensen av detta.

Vilken lösning vill du ha Svensson?

Vägvalet svenskarna står inför är polisstaten med massövervakning, drakoniska straff, paramilitär polis och gäng/klaner som samverkar med myndigheterna där de är starka, eller återvandring, indragna bidrag, internering och en renässans av förståelsen för att Sverige är svenskarnas land.

Valet borde vara enkelt, men fördummade svenskar kommer fortsätta sätta sitt hopp till samma politiker och politiska ideologier som lett oss hit. Den sviktande staten kommer fortsätta svikta och förr eller senare kollapsar den. Det är vad vi måste förbereda oss på.

Gör du inte det, skyll dig själv.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.