Outsourca asylmottagningen och betala för återvandring

Danmark funderar på att lägga ut hela asylprocessen på tredje part. Varför inte? Kanske kan Sverige hitta på något liknande. Alla sätt är väl bra, utom de dåliga.
Syriska "flyktingar" vandrar på en järnväg i Ungern. Foto: Freedom House/Flickr.com.

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Hur mycket pengar vore det värt att spendera för att göra Sverige svenskt igen? Hur mycket för att göra det nästan svenskt? Hur mycket för att i vart fall säkerställa att svenskarna är i majoritet under överskådlig framtid? Jag har svårt att sätta en övre gräns och vänder gärna ut och in på varenda byxficka jag har för att hjälpa till med egna slantar om så skulle krävas.

Göra det vi kan

Jag vet att många provoceras av det men om det är så att vi måste köpa oss fria, låt så ske. Har vi inte mod, vilja och handlingskraft nog att vinna tillbaka vårt hemland så kanske vi har råd att betala. Historiskt sett har folk, städer och ätter pungat ut med pengar för att slippa blodspillan och krig. Ge varje utomeuropeiska familj en miljon mot att de flyttar. Ge varje ensamstående 500 000. Eller mer. Jag är på om vi samtidigt ser till att hålla gränsen tät därefter. Och jo, det går, bara man vill. Herregud, lyckas vi få till stånd en återvandring då vi mutar bort dem så kan vi nog få stängt runt Sverige också.

Varför inte göra som Danmark funderar på att göra och förlägga asylprocessen till tredje land? Det är en bra lösning som Australien i princip redan använder. Låt oss ordna så att om man vill söka asyl i Sverige så får man ta sig till något värdland där vi har en fin anläggning för ändamålet. Vid ja så flyger vi hit dem, vid nej så får de vandra vidare. På sätt och vis är det nästan snällare än nu. I dagsläget måste man ju faktiskt ta sig till Sverige för att söka asyl, med ett system som det jag har i åtanke räcker det med att ta sig till anläggningen (eller anläggningarna) så tar vi det därifrån.

Inte många ja-stämplar

Danskarna är lite hårdare. Den föreslagna ordningen från danska Socialdemokraterna är att asylanten tar sig till Danmark och lämnar in sin ansökan innan vederbörande flygs till värdlandet medan processen pågår. Jag vill spara in den flygresan. Och särskilt många flygresor tillbaka till Sverige ser jag inte heller i mitt scenario. Har vi lyckats på politisk väg att stånka igång både återvandring och asylanläggningar hos tredje land, ja, då kommer det inte bli många ja-stämplar kan jag lova.

Jag är dock inte optimistisk inför att mina förslag ska vinna mark i Sverige. Medan Danmark i alla fall försöker så fortsätter svensken att acceptera att regeringen och dess stödpartier fortsätter med sin politik. Men icke förty måste idéer luftas och förslag på lösningar slungas ut. Rätt som det är kanske det plockas upp och växer vidare till något som förändrar på riktigt. Konstigare saker har hänt.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.