Nytt datum för sommarläger

Det fria Sveriges sommarläger flyttas fram en månad på grund av det rådande läget.

Tanken var att Det fria Sveriges sommarläger skulle gå av stapeln den 9-12 juli. På grund av de rådande omständigheterna är vi dock tvungna att göra om i schemat, då det nu skulle krocka med det omfattande fasadbytet där flera av våra lägerledare är inblandade.

Nytt datum för sommarlägret är därför 6-9 augusti. Du som redan bokat din plats och inte kan närvara det nya datumet får självklart pengarna tillbaka. För dig som kan även det nya datumet är det bara hålla kvar i den ursprungliga biljetten, den gäller så klart också för det nya datumet.

Det finns fortfarande platser kvar till sommarlägret, boka din plats här.

Information om sommarlägret

Var med och så ett frö till en ny ungdomsrörelse genom att delta i sommarlägret den 6 till 9 augusti. Tillsammans kommer vi uppleva en långhelg av träning, utbildning, gemenskap och karaktärsdanande äventyr som skapar minnen och fränder för resten av livet.

Träna självförsvar med Marcus Follin, delta i politisk skolning med Magnus Söderman och Dan Eriksson och ta del av lärorika strapatser i den svenska urskogen med Robin Holmgren och Daniel Frändelöv. Fler instruktörer och föreläsare kan komma att presenteras framöver.

Lär dig om hur du organiserar andra ungdomar i ditt område, om hur du klarar de hinder systemet försöker sätta upp för dig och hur du blir en mer förberedd människa för den hårda tid som väntar vårt land och folk.

Det blir en långhelg präglad av gemenskap, och vi vågar lova att du som deltar kommer komma därifrån med erfarenheter du kommer ha nytta av resten av livet.

Svenskarna behöver en ny ungdomskultur. Låt oss odla den; låt oss så ett frö till en rörelse som rycker den svenska ungdomen ur dekadens och meningslöshet; låt oss ta vara på den potential som finns hos vårt folk! 

Vill du vara en del av en svensk framtid? Anmäl dig då till den fria svenska ungdomens sommarläger.

På grund av läget i världen med coronaviruset kan saker och ting behöva förändras i sista stund. Om det blir några större förändringar av upplägget kommer detta meddelas till de anmälda deltagarna senast den 1 augusti. Arrangemanget kommer således anpassas efter gällande föreskrifter.

Vem får delta? Sommarlägret är för män och pojkar mellan 16 och 25 år som löst medlemskap i föreningen Det fria Sverige.

Vad kostar det? Deltagaravgiften är 200 kronor per person, resten subventioneras av föreningen

Vad ingår i priset? 

  • Utbildning i självförsvar, ideologi, organisation och överlevnad. 
  • Mat
  • Sovplats i sovsal
  • Exklusiv t-shirt för deltagare i sommarlägret

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?