Nya stora steg för Det fria Sverige

Skandinaviens ledande nationalistiska kraft har blivit ännu starkare. I det här nyhetsbrevet från vår ordförande får du en inblick i vad som händer bakom kulisserna just nu.

Detta är ursprungligen ett nyhetsbrev som skickats från vår ordförande till alla som prenumererar på det. Om du inte redan gör det, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så får du all den viktigaste informationen och exklusiva kommentarer först av alla.

Hej min vän!

Hoppas allt är bra med dig. 

Här har det, som kanske bekant, varit fullt upp de senaste veckorna. På årsmötet i slutet av mars beslutades att föreningen skulle gå vidare med uppköpet av Logik Förlag – Skandinaviens största förläggare och distributör av proeuropeisk litteratur. Eldsjälarna som drivit förlaget de senaste tio åren har fått mindre och mindre tid, och därför har verksamheten varit väldigt sparsam i över ett år nu. Detta kommer vi att ändra på, och du som beställer från Logik ska framöver kunna räkna med snabba leveranser och utomordentlig kundservice. 

Men än är inte allt på plats. Huvuddelen av lagret är förvissa flyttat till Svenskarnas hus, men just nu pågår sortering och optimering av allt för att kunna arbeta så bra som möjligt. I början av denna vecka kommer vi kunna bearbeta de ordrar som blivit liggande senaste veckorna, och vi räknar med att vara i ”full fart” en bra bit innan månadsskiftet. 

Samtidigt som Skandinaviens största förlag flyttar in i Svenskarnas hus så pågår också fortsatta renoveringar. Det finns fortfarande saker kvar att göra i huset, och i helgen har idealistiska medlemmar tagit av sin lediga tid för att måla, foga, såga och spika. Allt detta görs möjligt tack vare dig som stödjer Husfonden

Samtidigt som allt detta sker har vi så klart producerat ett gäng högkvalitativa podcasts, och nu i dagarna kom också det nya numret av tidskriften Nationalisten ut till prenumeranter.

Den här månaden har tidskriften tema familjen, men det finns också en hel del annat matnyttigt. Om du inte redan är prenumerant så kan du beställa det här numret som lösnummer, eller teckna en prenumeration och vara med från nästa nummer (som kommer ha tema invandring och demografi). 

Jag är oerhört stolt av att vara en del av Skandinaviens ledande nationalistiska kraft, och att se hur vi fortsätter ta steg för steg för att uppnå våra delmål. Vi har sedan länge förstått att vår kamp är ett maraton och inte något sprintlopp. Men ett maraton kräver planering, exakthet och har väldigt dåligt med utrymme för misstag. 

Om du inte redan är en av de fria svenskarna, se till att lösa medlemskap i vår förening idag och var med och gör skillnad – vare sig du gör det genom att aktivt arbeta med föreningens projekt eller genom ett passivt ekonomiskt stöd i form av din medlemsavgift så gör du skillnad.

Ta hand om dig så hörs vi snart igen!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.