Ny överklagan inlämnad mot moskébygge i Karlstad

Det fria Sverige fortsätter arbetet för att stoppa moskébygget i Karlstad. Föreningens jurister har nu, tillsammans med ett flertal boende i närheten, lämnat in en ny överklagan för att försvåra islamisternas framfart.

Efter att föreningen Det fria Sveriges jurister tittat närmare på bygglovet för den nya jättemoskén på Rud i Karlstad kunde vi, som ombud för flera boende i närheten, överklaga bygglovet. Länsstyrelsen valde att gå på Det fria Sveriges linje och stoppade bygglovet.

Politikerna i Karlstads kommun var dock snabba med att hjälpa islamisterna att försöka överkomma problemen i bygglovet, genom att utlova att moskén — vars finansiering fortfarande är oklar men förmodligen kommer från islamistiska stater — använda Nobelgymnasiets parkeringsplatser.

STÖD VÅRT VIKTIGA ARBETE FÖR SVENSKARNA
Bli medlem i föreningen eller lämna en donation.

Våra jurister har varit ute och besökt platsen för bygget, samt de utlovade parkeringsplatserna, och kan konstatera att bygglovet fortfarande inte uppfyller de krav som ställs. Vi har därför, tillsammans med ett flertal boende i närheten, författat en ny överklagan kompletterat med bilder som bevisar omöjligheten i de nuvarande parkeringsmöjligheterna.

Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson kommenterar överklagan:

”Det är uppenbart att islamisternas bygglov inte lever upp till de krav som ställs, och trots politikernas försök att underlätta för en jättemoské på Rud är hålen i ansökan alldeles för stora.

Vi anser så klart att inga moskéer överhuvudtaget ska upprättas på svensk mark, men så länge vi inte har den politiska makten att förändra det, och så länge politikerna i Karlstads kommun och Sveriges riksdag fortsätter arbeta för en islamisering, får vi använda alla till buds stående medel.

Våra jurister har återigen gjort ett hästjobb och vi kan vara oerhört tacksamma att Det fria Sverige förfogar över sådana fantastiska medlemmar. ”

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Senaste tidskriften

Senaste podden

  1. Husfonden – april 2021

    Fasaden är bytt, dörrarna på framsidan är utbytta och samtliga fönster är bytta. Vilket fantastiskt jobb! Det återstår att sätta in ett par nya dörrar på baksidan, och smycka fasaden med lite fin konst. Nästa stora steg är att få klart damtoaletterna, kontoret och dessutom vill vi kunna bygga en terrass lagom till sommaren. Allt detta är möjligt tack vare din hjälp.
    5 212 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?