Nu är det dags för fastighet nummer två!

Efter succén med Svenskarnas hus i Älgarås, nu hissar vi seglen och gör oss redo för fastighet två. Var med och hjälp till du med!

I mars 2019 slog vi upp portarna till Svenskarnas hus i Älgarås. Det gjordes möjligt tack vare en insamling på över en miljon kronor och tusentals timmar av ideellt arbete. Sedan dess har vi investerat både pengar och tid i att renovera och anpassa fastigheten i Älgarås för att bli det fantastiska hus det är i dag. Nu är det dags att ta nästa steg — vi startar nu insamlingen som ska vara grundplåten till fastighet nummer två!

Exakt vilken typ av fastighet eller var den kommer ligga är inte klart än, utan är ett arbete som kommer pågå parallellt med insamlingen. Ju snabbare vi når målet, desto snabbare kan föreningen ta nästa viktiga kliv.

Totalt ämnar vi samla in 600 000 kronor, varav minst 500 000 kommer öronmärkas till den nya fastigheten. De övriga 100 000 kommer också placeras i Husfonden, men finnas som en buffert ifall att vi behöver laga något akut på den nuvarande fastigheten. Vår förhoppning är dock att det inte ska behövas, och att vi istället ska kunna använda hela summan för inköp av nästa fastighet.

Vill du att Svenskarnas hus ska finnas i ditt område? Se till att bli medlem och starta en kommunförening där du bor, detta är en förutsättning för att Svenskarnas hus ska kunna etableras på din ort.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.