Muslimerna har fattat, har du?

När en av muslimernas viktigaste företrädare nu går ut och uppmanar alla muslimer i Sverige att rösta på Partiet Nyans, är det tydligt att muslimer förstått vikten av solidaritet med den egna gruppen. Frågan är kära svensk; har du förstått vad du måste göra nu?

Mustafa Issa är ordförande paraplyorganisationen Förenade islamiska föreningar i Sverige som har 50 lokala medlemsföreningar och organiserar tusentals muslimer i landet. Han går nu ut och uppmanar alla muslimer i Sverige att rösta på Partiet Nyans.

Det är tydligt att religionen islam, identifikationen som ”inte svensk” och politik hänger ihop när namnkunniga företrädare för religionen så tydligt tar ställning för ett parti som vill företräda just islam och ickesvenskar i politiken.

Att detta sker är i sig inte underligt. I alla tider har människor organiserat sig etniskt och religiöst, för att kunna hävda sig mot andra i den ständiga kamp om resurserna som pågår. På nationell nivå sker detta bland annat genom partier som söker inflytande och makt för att kunna företräda en viss grupp av medborgarna.

Men tiden har sprungit ifrån svensken som idag blivit omsprungen av så kallade minoriteter. För medan svenskar lånar ut sin röst åt partier utifrån gamla premisser som detaljerad realpolitik om skattesatser, bidragstak eller vad det nu kan vara, så inser muslimerna och utlänningarna att det handlar om ”dom” mot ”oss”; svenskar mot ickesvenskar.

Mustafa Issa menar att alla partier, från vänster till höger, lägger förslag som är fientliga mot islam, vilket tvingar muslimer att rösta på Partiet Nyans. I princip säger han att det inte finns något annat alternativ om man accepterar grundnarrativet.

Muslimerna har uppenbarligen fattat det som svenskarna fortfarande inte begriper; behovet av en stark etnisk sammanhållning genom tro och kultur såväl som egen infrastruktur, egna områden där de kan leva på sitt sätt och att aggressivt värna sin egen grupp vid varje givet tillfälle.

I valtider handlar detta om att rösta på det parti som företräder deras intressen: Partiet Nyans, enligt muslimledaren Issa. Svensken däremot, fortsätter att prioritera skillnader som “höger” och “vänster” i stället för att sluta upp bakom varandra och det svenska folkets intressen. Så länge det är så kommer svensken att fortsätta förlora.

Med bara dagar kvar till valet är det därför mer än någonsin viktigt att du som svensk ser till att rösta svenskt, för Sverige och svenskarna, för dina barns framtid och inte för mer invandring, mer bistånd och mer stöd till utlänningar och deras religioner i Sverige.

Du måste rösta svenskt.

Det andra du måste göra är att förstå vikten av en svensk gemenskap i vardagen, där svenskar finns för varandra, där svensk kultur och tradition kan odlas och där alltid svenskens väl är det som prioriteras.

Du måste organisera dig svenskt.

Rösta på det parti som sätter Sverige och svenskarna först och bli en del av Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.