Med önskan om en fröjdefull jul!

En julhälsning från Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson för julen 2020, ett år som inte blev som det var tänkt men ganska bra ändå.

Det har varit ett år som inget annat. Trots detta har Det fria Sverige vuxit sig starkare än någonsin, sjösatt nya metapolitiska projekt, grundat kommunföreningar och arrangerat ett femtiotal evenemang runt om i landet.

Med vetskapen om att vi tagit ett år som gav oss riktigt sura citroner och ändå gjort rätt välsmakande saft därav kan vi nu gå in i julfirandet med mycket gott samvete.

Passa på att ta några dagar borta från det eländiga nyhetsflödet nu. Umgås med familj och vänner som betyder mycket för dig. Fira julen med glädje, sång och dans. Ät och drick gott. Krama de små, se glädjen och förväntan i deras ögon och minns med glädje din barndoms jular.

Har du möjlighet, bjud in en folkkamrat som är ensam eller har det svårt i dessa tider. Låt han sitta vid ditt bord och dela ditt bröd. Lev och visa honom alternativet till det moderna, hyperegoistiska samhället och inspirera till en fri svensk framtid.

Julen är här, så låt oss lustiga vara!

God jul!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.