Marcus Follin ny styrelseledamot

Robin Holmgren lämnar föreningsstyrelsen för att fortsätta med andra uppgifter inom föreningen, och ersätts av Marcus Follin. Det beslutades på årsmötet den 2 maj.
Marcus Follin talar på en nationalistisk konferens i USA

Lördagen den andra maj hölls ett digitalt årsmöte för föreningen Det fria Sverige. På grund av det rådande läget hölls mötet digitalt men kunde ändå avhandla hela dagordningen utan problem.

Robin Holmgren, som varit en del av styrelsen sedan föreningens grundande, lämnade sitt uppdrag och kommer istället fortsätta sitt arbete som aktiv medlem. Som ny styrelseledamot valdes Marcus Follin.

Follin har varit medlem sedan föreningen lanserades den 25 november 2017, och var även med och bidrog till framtagandet av föreningens grundläggande principer redan innan dess. Han har under många år varit en populär talare och föredragshållare, samtidigt som han drivit Sveriges största nationellt sinnade YouTube-kanal.

Dan Eriksson, som på årsmötet valdes om till ordförande, kommenterar Follins intåg i styrelsen:

”Jag är väldigt glad att Marcus Follin nu är en del av styrelsen. Han är en av de mest skärpta nationalister jag träffat, och har ett sätt att se på saker som skiljer sig från övriga ledamöters, vilket är av yttersta vikt för en livskraftig förening.”

Det fullständiga protokollet från årsmötet kommer publiceras under den kommande veckan.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – januari 2021

    Fasaden är bytt, dörrarna på framsidan är utbytta och samtliga fönster är bytta. Vilket fantastiskt jobb! Det återstår att sätta in ett par nya dörrar på baksidan, och smycka fasaden med lite fin konst. Nästa stora steg är att få klart damtoaletterna, kontoret och dessutom vill vi kunna bygga en terrass lagom till sommaren. Allt detta är möjligt tack vare din hjälp.
    11 401 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?