Magdalena Andersson klarar inte ens sin egen säkerhet — hur ska hon kunna sörja för Sveriges?

En efterlyst illegal invandrare anlitas för att städa statsministerns privata bostad. Hur ska Magdalena Andersson kunna sörja för rikets säkerhet när hon inte ens har koll på sitt eget hem?

I dagarna avslöjades att en efterlyst illegal invandrare gripits i statsminister Magdalena Anderssons villa. Hon var där för att städa, men utlöste ett inbrottslarm av misstag och greps av polisen. Det hela säger tyvärr väldigt mycket om vilken typ av klåpare som styr Sverige AB.

Att vi till en början har illegala invandrare i landet är ett misslyckande i sig, men vi vet att det med största sannolikhet rör sig om hundratusentals personer som staten inte har koll på. Dessa lever ofta i en typ av skuggsamhälle och utnyttjas som arbetskraft i invandrardominerade branscher i tjänstesektorn. De städar, renoverar och levererar mat åt den politiskt korrekta urbana medelklassen som fortsätter rösta för massinvandring för att kunna upprätthålla sin dekadenta livsstil.

Men att en illegal invandrare, som dessutom är efterlyst för stöld, kan ta sig in i statsministerns eget hem, är inget annat än en skandal. Hur ska vi kunna anförtro en människa med rikets säkerhet när hon ens kan se om sin egen dörr?

Magdalena Andersson har varit en katastrof för Sverige AB sedan hon tillträdde, och den som inte trodde det kunde bli värre efter Stefan Löfven har fått se sig överbevisad. I rasande takt har vårt samhälle blivit allt mer totalitärt och splittrat i och med införandet av medicinska inrikespass, samtidigt som skandalerna stått som spön i backen både kring Maggans ministrar och nu hennes egen grundläggande förståelse för säkerhet.

Detta verkar dock inte ha påverkar statens röstboskap; tvärtom visar de senaste opinionsundersökningarna en tydlig uppgång i förtroendet för Socialdemokraterna. Detta påminner oss åter om vikten av att vi inte sitter och väntar på någon plötslig politisk förändring, utan att vi organiserar och engagerar oss idag för att själva ta makten över vår egen framtid.


Se direktsändningen på detta ämne

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.