Kroppsvisitation av barn – lösningen på Sveriges problem?

Lagstiftarna fortsätter att behandla symtomen av massinvandringen och mångkulturen. Att de ska göra något åt grundorsakerna, det är bara att glömma.

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Hur mycket har politikerna inte förstört under åren som gått? Det är nästan omöjligt att överblicka skadorna som orsakats av politiken. Höger eller vänster har inte spelat något roll eftersom de alla har styrt skutan Sverige rakt in i mörkaste oväder.

Svensken blev aldrig tillfrågad

Några liberaler, socialister och aktivistiska medlemmar av den judiska minoriteten i Sverige bestämde på 1970-talet att vårt land skulle bli en mångkultur. Ingen svensk tillfrågades om det. Inte heller fick någon frågan om de ville ha massinvandring och de facto folkutbyte på kuppen. Jo, en gång ställdes frågan, i Sjöbo. Det blev ett rungade nej när svensken sa sitt.

Åren har gått sedan det ödesdigra beslutet fattades. På mångkulturens offeraltare har många svenskar lagts; namn som Daniel Wretström, Elin Krantz och Tommie Lindh är bara några. På senare tid är det allt fler som bärs fram av etablissemanget. Alla dör inte, de flesta ärras för livet av våldtäkter, rån och misshandlar. Ännu fler drabbas i takt med att samhället förändras då resultaten av politiken inte längre går att förneka.

Att bekämpa symtom

Som nu, när vi läser att det finns ett stort stöd i riksdagen för att polisen ska börja kroppsvisitera barn under 15 år. Tydligen använder kriminella barn som kurirer och ”vapenskåp”. I det nya lyckliga mångkulturella Sverige måste polisen därför tillåtas kroppsvisitera barn, som om det vore en lösning. Kanske är det nödvändigt, men det är att bekämpa symtomen, det måste man förstå.

Politikerna förstår inte det, eller så bryr de sig inte. De förstör vårt land med sin politik och så lanserar de nya inskränkningar av våra fri- och rättigheter – ”för vår skull” säger de. Därför ska dina barn riskera att kroppsvisiteras av halvmilitära poliser. Därför ska lagar stiftas som ger AB Sveriges alldeles egna gäng ännu mer makt över befolkningen.

Kanske tänker någon att det ändå är bra, eftersom det är i förorten det kommer ske i alla fall. Då är man mer än lovligt dum. Det stannar inte där. Det som sker är att samhället blir allt mindre fritt hela tiden och det endast för att kunna upprätthålla det mångkulturella samhället och därtill fortsatt massinvandring.

Saken i egna händer

Lösningen vore att göra om och göra rätt, att anstränga sig för att internera, deportera och repatriera (i den ordningen). Så kommer inte ske. Därför får vi som vill ha en svensk fri framtid ta saken i egna händer och tålmodigt bygga det fria Sverige medan landet faller samman omkring oss.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.