Knyt an till ditt land

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vara fast rotad. Här några förslag på hur du går till väga.

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Låt oss för en stund koppla oss fria från realpolitiken och permakrisen. Sådant är upp i ansiktet på oss hela tiden och jag lovar, den försvinner (tyvärr) inte bara för att vi tittar bort ett tag. Så låt oss göra det. Det är bra för oss nämligen, att titta bort och låta tanken fokusera på något annat.

De kan inte ta ifrån oss allt

Ska man orka med måste man hålla sig positiv. Det betyder inte att man är glad hela tiden, eller att man förnekar den dystra situationen. Nej, det handlar om att man håller ut eftersom man vet att bättre tider kommer och att man kan göra det bättre för sig själv genom att ta itu med saker och ting.

Den svenskfientliga skaran har tagit från oss mycket. Men åtskilligt återstår som de inte kan ta ifrån oss, det är detta vi ska hålla hårt i och knyta an till. Rubriken är “knyt an till ditt land”, Sverige, ditt och mitt land, givet oss av våra förfäder, en alldeles speciell plats på jorden som är vår genom hävd. Vi känner vårt land och vårt folk instinktivt; skogens dofter, tjärnens vatten och de öppna fälten, fjällen, klipphällarna längs kusterna; städerna, byarna och människorna.

Vårt lands fiender kan inte ta ifrån oss detta. Men det är upp till oss att hålla kontakten levande. De kan inte stoppa oss från att knyta an till vårt land eller vårt folk, men vi kan underlåta att vårda detta band och förlora oss själva.

Hur du knyter an till ditt land och ditt folk

Det är ingen avancerad operation, att knyta an till sitt land. Det går bra på egen hand, eller ännu bättre, med andra fria svenskar. Man får ta sig tid, logga ut och koppla ned. Stäm träff med folk av samma anda i din närhet och ta en dag på helgen åt att knyta an, med dem och med ditt land. Besök ett fornminne och insup stämningen tillsammans. Prata med varandra, hur hade man det förr? Vilka vedermödor överlevde man? Kanske kan ni grilla korv där. Eller ta en promenad genom staden, kanske läser du på om någon eller något speciellt som du kan berätta om. Ta sedan en fika, vem vet, kanske träffar ni på andra svenskar att söka kontakt med. Ta tillfället i akt att lära känna varandra och planera inför framtiden.

Att knyta an med sitt land är inte svårt. Tvärtom. Därtill är det enkelt, billigt och roligt. Det är också en motståndshandling mot dem som försöker ta vårt land, vårt folk och vårt sammanhang ifrån oss. Snart är det helg igen, vad väntar du på?

Till dig utan nätverk

Har du inget kontaktnät av fria svenskar? Bli medlem i Det fria Sverige. Vi har medlemmar över hela Sverige och med hjälp av våra egna sociala plattformar kan du alltid komma i kontakt med folk. Ensam är inte stark, ensam är bara ensam.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.