Klimatskam finansierar massinvandring

Miljöpartiet är ett tacksamt parti för Socialdemokraterna att samarbeta med. Varje gång skattemedlen slösats på dumheter kan Mp presentera en ny miljöskatt.
Miljöpartiet beskattar svenskarna

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Miljöpartiet må ha uppkommit ur miljörörelsen och samlat missnöjda centerpartister och övervintrade hippies men har utvecklats till ett parti för frånvända flumteoretiker som utan någon som helst bas i verkligheten förfäktar genusteorier, massinvandring och skatteslaveri.

De senaste åren har de börjat prata en del om miljön igen. Det var lite oväntat. Tidigare har de mest pratat om öppna gränser och sitt förakt mot vita män. Plötsligt befann de sig dock i en regering ledd av en vit man som, när som flest människor bankade på dörren till det stora socialkontoret kallat Sverige stängde gränsen, om än mest symboliskt. Det var inte lätt att vara miljöpartist då.

Då var det smidigt att plocka fram miljön igen. Sannolikt satt strategerna i Miljöpartiet och kläckte idén att Miljöpartiet ska bli ett miljöparti. Briljant kan tyckas. Framförallt som det är så väldigt praktiskt när man är med i en av tidernas mest usla regeringar. Miljöpartiet blir nu på något väldigt konstigt sätt räddningen för regeringen. Förhoppningsvis räcker det inte men konstigare saker har hänt.

Sossar älskar beskattning

Socialdemokraterna är det stora skattepartiet. De beskattar allt de kan komma på. Det är skatt på att anställa människor och det är skatt på att vara anställd. Det är skatt på att äga bil, det är skatt på bensinen som behövs till bilen och det är dessutom skatt för att köra in i vissa områden i Sverige. Dessutom får man ofta betala för att parkera på kommunens mark, exempelvis för att gå in på skattekontoret. Det är skatt på mat och på värmen till din bostad. I princip allt vi gör måste vi betala skatt för. Och ändå räcker inte pengarna.

När det brann som värst i Sverige 2018 blev det obehagligt tydligt. Här har vi gått och betalat en stor del av vår inkomst i skatt och Sverige saknar resurser för att släcka bränder. Det saknas också resurser för att få bort de vansinnigt långa vårdköerna, vilket blivit tydligt under coronaperioden, och det saknas resurser för att lösa brott, vilket är tydligt jämt. Man lägger skattemedel på exempelvis Arbetsförmedlingen och Västtrafik som i sin tur skänker pengarna vidare till Prideparader och RFSL. Pengarna rinner till synes okontrollerat iväg till skumma föreningar och regeringen funderar ständigt över nya sätt att få in skattepengar.

Där är miljön tacksam att använda. Miljöpartiet hade pratat om klimatförändringar i något årtionde. Ändå hade de inte förberett landet på det genom att exempelvis ha ett hållbart brandförsvar, se till att bygga upp matlager eller förbereda stöd till bönder som drabbas av torkan. Nej pengarna har runnit iväg till massinvandring, genusutbildningar och homosexföreningar. Men de är inte nöjda. De vill skatta mer. Skatten på bensin och diesel bör höjas, tycker man. Man vill ge kommuner rätt att ta ut parkeringsavgifter på privata parkeringar för att folk ska välja andra färdmedel än bilen när de åker till köpcentret för att storhandla.

Det är ju lysande. Socialdemokraterna kan ta ut nya skatter och låtsas som att det är miljön man bryr sig om. Naturligtvis kommer ingen att välja cykeln när de vill fylla en kundvagn med varor en mil utanför stan. Alternativet för låginkomsttagare blir att antingen glatt betala de nya avgifterna eller på sikt göra sig av med bilen och handla i de betydligt dyrare närbutikerna. Socialdemokraterna pratar gärna om att Moderaterna vill sänka skatten för de rikaste. Det kanske de vill. Men Socialdemokraterna vill höja skatterna och avgifterna för de fattigaste. Alla som tvingas pendla med bil till jobbet får en allt dyrare resväg. Jobben växer inte på träd och att flytta närmare sin arbetsplats är inte speciellt lätt när kommunerna ger förtur åt människor som inte kommer att arbeta på väldigt länge.

Betala mer – få mindre tillbaka

Miljöpartiet och Socialdemokraterna har inte gjort situationen ett dugg bättre för svenskarna. Den välfärd som byggdes upp, delvis av Socialdemokraterna, har man rivit ner igen. Kvar är ett enormt skattetryck men man får inte ut något för det. Vill man slippa vårdköer så måste man utöver all skatt man betalar skaffa privata försäkringar. Istället för att se över varför det extremt hårda skattetrycket inte ger oss något tillbaka så söker Miljöpartiet och Socialdemokraterna efter nya sätt att beskatta svenskarna.

Framtiden ser inte ljus ut för svenskarna om de fortsätter välja Socialdemokraterna. Bensinskatten höjs årligen. Det lär poppa upp fler vägtullar. Parkeringsplatserna kommer inte att bli fler i städerna men däremot blir det fler bostäder och högre avgifter för felparkering. Matpriserna kommer att stiga eftersom det blir dyrare att tillverka och transportera maten. Pengarna kommer att forsa in till staten. Svenskarna kommer att bli allt mer drabbade. Låginkomsttagare kommer att ha det svårare att ta sig till sina arbeten. För många kommer det att vara mer lönsamt att sälja bilen och säga upp sig för att söka ekonomisk hjälp på socialkontoret än att fortsätta pendla till jobbet. I samma takt som pengarna forsar in till staten kommer pengarna forsa ut. Vi vet att invandringen är en enorm miljöbov, men det är just till invandringen som pengarna ska gå.

Vi har en regering som tokbeskattar det svenska folket i miljöns namn och sedan lägger pengarna på den direkt miljövidriga massinvandringen.

Miljöpartiet vore ett stort skämt om det inte var för att de är ett parti med enorm makt. Om det sitter ett gäng egohumanister på Södermalm och känner sig godast i världen när de tycker att landsbygden är ett enda stort problem där folk envisas med att köra bil istället för att åka tunnelbana så är det tragikomiskt. Men när de sitter i regeringen är det totalt livsfarligt.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.