Jonas Nilsson gäst i årets sista digitala medlemskväll

Den 17 december är det dags för årets sista digitala medlemskväll. Gäst är Jonas Nilsson från Palaestra Media.

Under årets sista medlemsmöte kommer representanter från styrelsen som vanligt informera om utvecklingen i föreningen, och du som medlem kommer ha möjlig att ställa frågor, komma med idéer och delta i eventuella omröstningar.

Den här gången har vi också med oss en utomstående gäst. Jonas Nilsson har haft ett mångårigt engagemang för Sverige och svenskarna, så väl som aktivist som författare. De senaste åren har han framförallt gjort sig känd genom sitt framgångsrika projekt Palaestra Media, och den rosade dokumentären om Sydafrika.

Se till att förhandsregistrera dig för medlemskvällen för att dels lyssna på diskussionen mellan föreningens ordförande Dan Eriksson och Jonas Nilsson, men även för din möjlighet att ställa frågor till vår gäst.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Senaste tidskriften

Senaste podden

  1. Husfonden – april 2021

    Fasaden är bytt, dörrarna på framsidan är utbytta och samtliga fönster är bytta. Vilket fantastiskt jobb! Det återstår att sätta in ett par nya dörrar på baksidan, och smycka fasaden med lite fin konst. Nästa stora steg är att få klart damtoaletterna, kontoret och dessutom vill vi kunna bygga en terrass lagom till sommaren. Allt detta är möjligt tack vare din hjälp.
    5 212 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?