Inställda evenemang från Det fria Sverige i april

På grund av det rådande läget i Sverige med coronaviruset och sjukdomen Covid-19 blir Det fria Sverige tvungna att ställa in de planerade evenemangen under april månad. Här är hela listan.

Anledningen är dels för att minska smittspridningen, men också för att osäkerheten på om de överhuvudtaget kan genomföras med tanke på utvecklingen med utegångsförbud och liknande runt om i Europa.

För medlemmar rekommenderar vi starkt att du anmäler dig till det digitala medlemsmötet 29 mars. Vi kommer också inom kort lansera en del andra möjligheter till digitala evenemang för dig som medlem.

Inställda evenemang i april

 • 3 april: Tjejmiddag i Karlstad
 • 4 april: Vernissage med Henrik Jonasson
 • 4 april: Föredrag med Dan Eriksson i Stockholm
 • 4 april: Medlemsmiddag i Karlstad
 • 5 april: Påskpyssel för hela familjen
 • 25 april: Bordtennisturnering och medlemspub

Om du har anmält dig till föredraget i Stockholm och betalat för en biljett så kan du så klart få tillbaka pengarna om du så önskar genom att kontakta oss och uppge den e-postadress du använda vid registreringen och vilket bankkonto det ska betalas tillbaka till.

Vi hoppas så snart som möjligt kunna anordna evenemang som normalt är igen, men det ligger tyvärr utanför vår makt för tillfället.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

 1. Husfonden – Mars 2020

  Stora delar av övervåningen gjordes klar i februari, men nu ska vi få klart toalett- och duschmöjligheter där också. Dessutom kommer de nya rummen behöva möbleras. Samtidigt fortsätter insamlingen för att kunna finansiera fasad- och fönsterbytet som vi vill göra till sommarn, tillsammans med byggande av altanen. Allt som samlas in över målet på 50 000 kronor öronmärks till nästa Svenskarnas hus.
  19 065 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?