Inställda evenemang från Det fria Sverige i april

På grund av det rådande läget i Sverige med coronaviruset och sjukdomen Covid-19 blir Det fria Sverige tvungna att ställa in de planerade evenemangen under april månad. Här är hela listan.

Anledningen är dels för att minska smittspridningen, men också för att osäkerheten på om de överhuvudtaget kan genomföras med tanke på utvecklingen med utegångsförbud och liknande runt om i Europa.

För medlemmar rekommenderar vi starkt att du anmäler dig till det digitala medlemsmötet 29 mars. Vi kommer också inom kort lansera en del andra möjligheter till digitala evenemang för dig som medlem.

Inställda evenemang i april

 • 3 april: Tjejmiddag i Karlstad
 • 4 april: Vernissage med Henrik Jonasson
 • 4 april: Föredrag med Dan Eriksson i Stockholm
 • 4 april: Medlemsmiddag i Karlstad
 • 5 april: Påskpyssel för hela familjen
 • 25 april: Bordtennisturnering och medlemspub

Om du har anmält dig till föredraget i Stockholm och betalat för en biljett så kan du så klart få tillbaka pengarna om du så önskar genom att kontakta oss och uppge den e-postadress du använda vid registreringen och vilket bankkonto det ska betalas tillbaka till.

Vi hoppas så snart som möjligt kunna anordna evenemang som normalt är igen, men det ligger tyvärr utanför vår makt för tillfället.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

 1. Husfonden – Fastighet två!

  Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

  297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.