Hur kan vi skapa en svensk framtid?

Istället för att bara hoppas på politisk förändring behöver vi fundera kring hur vi kan skapa en svensk framtid oavsett hur politiken ser ut de kommande decennierna. Här är Det fria Sveriges förslag.

Många är de svenskar som undrar vart deras Sverige tog vägen. Sanningen är den att politiker och etablissemang under lång tid monterat ned det svenska, för att ersätta det med det globalistiska och mångkulturella.

Men vi är många som inte önskar en sådan framtid, så vad ska vi göra då? Ska vi ut på gatorna och demonstrera? Ska vi försöka övertyga sossar och moderater om att de har fel genom att visa grafer och statistik?

Nej, det är inte så att svensken i gemen inte känner till mångkulturens baksidor. De har stått klara för många av oss i årtionden, och den som inte kunnat se dem efter 2015 är förmodligen blind. Men samtidigt går en majoritet av svenskarna vart fjärde år och röstar på partier som inte bara vill fortsätta, utan även utöka, mångkulturen och globaliseringen. Hur är det möjligt?

Kanske måste vi inse att många faktiskt vill ha det här samhället? Att många anser att eventuella fördelar övervägar nackdelar?

Hur det än ligger till med det så måste vi som önskar en svensk framtid hitta vägar att arbeta för det, även om inte alla – eller ens en majoritet – av de som bor i vårt land vill vara en del av den. Men hur ska det gå till?

I den här podcasten berättar Dan Eriksson, ordförande för Det fria Sverige, om hur vi har kunnat hamna där vi är i dag och vad vi kan göra för att skapa en svensk framtid oavsett hur politiken kommer se ut de kommande decennierna.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.